Интервю: Чък Диксън относно „Самотният рейнджър: Змия на желязо“

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Самотният рейнджър: Змия от желязо

В професията си в комиксите Чък Диксън е написал истории с участието на Батман на Барт Симпсън и всички между тях. Сега той насочва гледките си към маскирания ездач в „Самотният рейнджър: Змия на желязо“. Наскоро Роджър Аш от Уестфийлд се свърза с Диксън, за да научи много повече за книгата.

Уестфийлд: Самотният рейнджър изглежда като естествен за вас. Това ли е книга, която сте развълнувани от писането?

Чък Диксън: Не знаеш половината от него! Обичам западняците и имам специално място в сърцето си за Рейнджър и Тонто. Израснах, гледайки Клейтън Мур и Джей Силвърхелс. Първият път, когато въведох „Big Fella“ в първия сценарий, имах усмивка на лицето си, като когато бях на десет години или като първия път, когато въведох думите „Батман и Робин“.

Обичам носителя и всеки проект има своите специални предизвикателства и удоволствия, но от време на време се появява чист мечтан проект като този.

Уестфийлд: Какво ще кажете за героите на Lone Ranger и Tonto да ви харесат?

Диксън: Е, безстрашният, несломим западен герой е сигурен, че е неустоима концепция. Добавете един от най -големите произход досега, сребърни куршуми, забележителен кон, маска и най -готиният коренноамерикански персонаж в поп фантастиката и просто няма какво да не харесате. И връзката на тези двама мъже е уникална. Това не е герой и страничен удар. Тези мъже са партньори в борба за справедливост. Връзката между тях, че дължат живота си, са мощни неща.

Уестфийлд: Какво можете да ни разкажете за историята от поредицата?

Диксън: Група от Киова скача на резервацията, когато се разпространиха слухове за призрачен духовен кон по племената. Техните шамани вярват, че завръщането на този мощен призрак е сигнал да се върнат към старите начини на нападение и те слизат от Оклахома с намерението да се присъединят към Команш и Роб Юг в Тексас. Рейнджърът вярва на тяхната история и тръгва на лов на Духовия кон в покупка, за да спре потенциалното кръвопролитие. В същото време, на стотици километри, Тонто е въвлечен в престой с Киова Браувс и се опитва да използва собствените си сили за убеждаване, за да донесе мир. Историите на тези две стари приятели се сближават, докато историята продължава.

Уестфийлд: Работите с художниците Esteve Alls on the Book. Какво можете да кажете за вашето сътрудничество с него?

Диксън: Необходими са специален набор от умения, за да се привлече убедителен западен, а Естев ги има всички в пика. Той е удобен за настройките и костюмирането и рисува невероятен кон. Ние се справихме с доброто и лошото за Dynamite и аз съм много доволен, че отново работя с него.

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Диксън: Аз съм също толкова доволен, колкото и среброто в поле на детелина, за да се снимам, за да напиша един от любимите ми от детството.

Покупка

Самотният рейнджър: Змия на желязо №1

Leave a Comment