Увереният мозък на Маркли: Добър, по -добър и страхотен

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони,
Прегледи на продукти

Уейн Маркли

от Уейн Маркли

Добре дошли обратно в друг поглед върху новите комикси и колекции. Този път гледам наскоро преработения All-Star Batman, за да не се бърка с все още незавършените All-Star Batman и Robin. Аз също ще прегледам чифт книги от Кристофър Свещеник; Последният том на неговото бягане по Черната пантера и първите издания на най -новата му книга „Deathstroke: Rebirth“. Плюс това, ще посоча фантастична книга, която се пренебрегва от почти всички, наречени Cirque American: Girl Over Paris, фантастична минисерия за практически някой (може би не деца). Страхотен микс от приключения, мистерия, чар и призрак.

All-Star Batman

All-Star Batman (Rebirth) е написан от Скот Снайдер, нарисуван от Джон Ромита-младши и мастиран от Дани Мики. Има кратка втора история и от Снайдер и нарисувана от Деклан Шалви. Това е странично заглавие на основните книги на Батман (Батман, детектив, Батгирл, Нощнинг и др.), И то е поставено в настоящата приемственост на Батман. Това ще бъде поредица от дъги от истории (изненада, изненада), написани от Снайдер и нарисувани от различни художници. Това заглавие няма какво да завърши с предишното въплъщение на All-Star Batman и Robin от Франк Милър и Джим Лий, които между другото до ден днешен остават недовършени. Сега към самата книга. Наистина съм разбит от това заглавие. Това е много добре изработена история и изглежда наистина добре и от всички права трябва да му дам светещ преглед. Но тя страда от същите проблеми, които имам с много от разказването на Снайдер. (За да бъда честен, аз се наслаждавам на писането на Снайдер. Обичах да се откъсна от изображението, но не ме интересува неговите истории на Батман покрай колекцията на Black Mirror от детективски комикси.) За пореден път Снайдер се чука с дългогодишния актьорски състав на Батман за подкрепа на подкрепа Героите, които правят един от тях да бъде лош човек само заради шока, и знам, че вероятно ще бъде разрешен от приключването на тази история, но защо всички в живота на Брус Уейн трябва да бъдат някой различен от този, който са били те за последните 75 години? Всички в света на Батман ли са измамно пълзене? Няма да навлизам в кой или защо това е изплащането в края на въпроса, но не е излишно да казвам, че бях разочарован. Второ, той е взел класически злодей на Батман, в случая две лице и усилва лудостта и насилието си с 1000 процента. Както при Жокера, Ридърът и други, Снайдер е взел класически злодей на прилеп и го е превърнал в много повече над топ убиеца, отколкото някога е бил в комиксите. Не давам нищо, като ви разказвам в тази история, двуфазността на киселини, която белези и убива стотици хора, ако не и повече. Виждах как Жокерът прави това може би, но не и две лице. Може би тези критики са само моите предразсъдъци, но точно като моите филми, аз се радвам на ниско съществено независим филм от време на време и не всичко трябва да е над горната кръв и вътрешности и експлозии, опитвайки се да оглави всичко, Чувствам, че Снайдер прави. Като цяло All-Star Batman е много добре изработена книга, която изглежда добре и чете добре, но историята просто не е за мен. За да бъда справедлив за Снайдер, ще прочета тази пълна първа дъга, за да видя дали ще отиде някъде напълно различно от мястото, където видях този първи брой.

Cirque American: Момиче над Париж

Cirque American: Girl Over Paris е четири минисерии, публикувани от Jet City Comics и е написана от Кейт Лет от история на Генда Бонд и има изкуство от винаги великия Минг Дойл. Досега са излезли само първите два броя и аз ги обичах и двамата. Основната история е за млада американска проходилка с висок тел (който върви тел между сградата или в тази история, от костур до Айфеловата кула) на име Джули Мароини, която прави поредица от предавания в Париж, където тя е преследвана от преследване от преследване Призрак или поне това изглежда досега. Това е силна история, която не е тъмна или насилствена, но ви държи погълната страница след Page и Julie се сблъскват с опасност, романтика и всякакви изненади. Това е пълна противоположност на All-Star Batman, където можете да имате добра мистериозна история и да не се налага да преглеждате върха в насилието. Тази книга ми напомня много на готическите трилъри от 60 -те години на миналия век, които предполагам като комплимент. Тази история наистина се движи с бързо темпо и всеки брой завършва с това, че искам повече. Бих силно препоръчал тази книга, ако можете да я намерите.

Deathstroke: Прераждане

Друго заглавие за подновяване на DC, което току -що излезе, е Deathstroke. Това отново е Уейд Уилсън като Deathstroke и както при много от тези първи издания за подновяване, това е създадено за това, което трябва да слезе по пътя. Написано е от Кристофър Свещеник (въпреки че кредитните доклади просто казват свещеник. Това ли е друг, освен Кристофър?) И изкуството е от Карло Пагулаян и Джейсън Пас. Това е класически свещеникРазказването на истории, с всичко – от отделните глави (е, наистина панели с единични думи, които променят обстановката, точно както той използва в бягането си по Черната пантера), изпълнени с политическа идеология и насилие. Това е една от най -насилствените книги за подновяване, които съм чел с убити мъже навсякъде с летене на кръв, но мога да приема това като това кой е героят. В крайна сметка той се нарича Deathstroke. В този брой научаваме, че Уейд има двама сина и как ги е отгледал и как се е върнал да го преследва днес и, разбира се, води до скала. Изкуството е гладко и добре направено и историята тече с лекота. Трябва да отбележа и оцветяването от Джеръми Кокс е страхотно. Като цяло мислех, че това е много добро начало и завръщане към смъртния удар, когато той се появи за първи път, ако се усили малко.

Черна пантера от Кристофър Свещеник: Пълната колекция том. 4

Marvel току -що пусна финалния том на Run на Christopher Priest на Черната пантера с Черната пантера от Кристофър Свещеник: Пълната колекция Vol. 4 от Кристофър Свещеник, Дан Фрага, Джим Калафиоре, Патрик Зирхер, Джо Бенет и други. Този том се набира там, където том 3 остави преиздаването на издавания Черна пантера #50-56, #59-62 и екипажът #1-7. Поредицата завърши с издания № 62 и беше последван от поредицата, наречена екипаж, в който участваха две Черни пантера, както и Кен Коул (Черна Пантер 2, който стана бял тигър), военна машина, Хунта, Джосия X, известна като Justice, който е Детето на афро -американския капитан Америка от истина на министерството.

Този последен том се отваря с всички, които смятат, че Черната пантера, T’Challa, е мъртва и спряно ченге на име Кен Коул намира костюма на Пантера и заема ролята. Тези истории са много по -градски от предишните и се въртят най -вече за корупцията на вътрешната градска полиция и въвеждат новата Черна пантера, която се превръща в Белия тигър, и какво се случи с T’Challa. Заключението на книгата „Черната пантера“ води директно в екипажа.

Екипажът следва вътрешните работи на града и престъпления, с които е завършена Черната пантера. Трябва да се отбележи, че макар че четирите от водещите в екипажа са малцинства, книгата не беше за раса, която лесно можеше да бъде. Свещеник умело се занимава с темата, като същевременно не се фокусира върху нея. С екипажа Джо Бенет поема изкуството и е много хубаво.

Изкуството в целия този том е много различно от по -ранните томове. Стилът е много по -чист и фин облицован, вместо хипер прекалено изобразения стил в по -ранните издания. Като цяло това е много добро заключение за страхотна поредица от свещеник. Неговото бягане по Черната пантера се счита за акцент на бягането на Черните пантери и тези четири тома показват защо. Всички заедно тези четири тома създават много четене, но си заслужава.

Това го приключва за този блог. Интересно възприемане на Батман и смърт. Финалната колекция от свещеници на Кристофър се движи на Черната пантера и страхотна книга на всички възрасти, която много малко хора купуват. Ако не друго, наистина би трябвало да опитате да намерите копие на Cirque American: Girl Over Paris, тъй като това е наистина различна книга в днешния пазар. Всичко, което съм написал тук, е моето мнение и по никакъв начин не отразява мислите или мненията на Westfield Comics или техните служители. Приветствам отзивите на mfbway@aol.com или във Facebook във Wayne Markley. Сега излезте и прочетете Cirque American: Момиче над Париж и ме уведомете какво мислите. Както винаги……..

Благодаря ти.

Leave a Comment