Новините на Боб за неща !!!

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони,
Новини на магазина на Westfield Retail

*Наградите Eisner за 2011 г. са обявени. Начело на номинациите са завръщането на Archaia на графичния роман на Dapper Men и създателя Майк Миньола.

*Марк Милар обяви няколко нови предстоящи проекта, включително мини-серия хитово момиче.

*Юли вижда завръщането на Стив Роджърс в костюма на Капитан Америка и излизането на изцяло новия капитан Америка №1 от Ед Брубакер и Стив Макнивен с 3 корици от Макнивен, Оливие Коипел и Нийл Адамс.

*Има петиция да кажете на IDW, че феновете ще купят комикс на Transformers, подобен на техния GI Joe истинско заглавие на American Hero.

*Графичният роман на Стив Нийлс и графичния роман на Глен Фабри ще бъде публикуван от DC/Vertigo.

*Феновете на Invader Zim ще искат да хванат това 10-годишно събиране на гласовия актьорски състав, изпълняващ два непроизведени сценария.

*Изглежда, че Marvel ще публикува Muppet Comics, наскоро в Boom Studios!, Започваща през юли.

*Кливланд на покойния Харви Пекар, последният му завършен сценарий ще бъде публикуван в края на лятото/началото на есента 2011 г.

*Филмът на Deadpool намери, че е режисьор.

Leave a Comment

Новините на Боб за неща !!!

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони,
Новини на магазина на Westfield Retail

*След много месеци закъснение (той беше поискан миналия декември!) Накрая ще видим излизането на Spawn #200 в сряда, 5 януари.

*Оригиналният художник Марк Бегли се завръща на най-голям Spider-Man (или както сега се нарича, най-много комикси Spider-Man) с проблем № 156 през март.

*Бум! Studios стартира нова комична поредица, базирана на Elric of Melnibone на Майкъл Муркок този юли.

*По-рано разкритият на IDW комиксът на Godzilla ще бъде съавтор на Ерик Пауъл, както и нарисуван от Фил Хестър

*Marvel разкри, че те започват нов отпечатък на Crossgen през март, както и в началото ще съживят 2 от своите заглавия.

*Мерлин се завръща! Сезон 3 последно премиери на Syfy Channel на 7 януари от 21:00.

*Бил Пулман, както и Мехи Фифер се присъединиха към актьорския състав на следващия сезон на Torchwood.

*Alias ​​Comic на Брайън Майкъл Бендис, който въведе света с Джесика Джоунс, се създава като настоящ телевизионен проект Marvel Studios.

Leave a Comment

Новините на Боб за неща !!!

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони,
Новини на магазина на Westfield Retail

Идвайки тази есен от Picture Comics – Skottie Young’s I Не харесвам приказката

Едно от огромните съобщения на неотдавнашното изложение за снимки беше Skottie Young’s I Hate Fairyland, идваща тази есен, около 10-годишна жена на име Гертруда, която е заседнала в Fairyland от 30 години!

Други съобщения за изложение на картини включват: Брайън К. Вон, както и момичетата от хартия на Клиф Чанг (както и Брайън К. Вон, както и Стив Скрос, който стои нащрек), отмъщението на Дарвин Кук! Небето на Филип Тан, Скот Снайдер, както и А. Д. след смъртта на Джеф Лемиър, Черният път на Брайън Ууд, Лудократите на Кийрън Гилън, чудовището на Марджори Лю, както и Кели предприемат съдебни действия срещу Деконик, както и доста смъртоносен том 2 на Ема Риос на Ема Риос!

Marvel последно финализира своите дългосрочни планове за убийство на Deadpool-отново. Изглежда, че ще бъде в огромния 250 -и брой на април!

Останалите 2 проблема на Джонатан Хикман, както и на S.H.I.L.D. на Дъстин Уивър Което изследва историята на трика на премиерната организация за поддържане на миротворческата организация на Marvel Universe, е тотална, както и трябва да се иска в близко бъдеще!

IDW разкри ръчно редакция на художника на Джак Кирби!

DC разкри анулирането на 13 заглавия с техните март молби!

Marvel разкри датата на излизане на тяхната серия Netflix Daredevil-петък, 10 април, както и първият тийзър трейлър на Ant-Man на Marvel Studios!

Феновете на Константин на NBC ще искат да инспектират двойно своите DVR, когато шоуто излъчва оставащите 5 епизода от първия си сезон, започващи този петък, 16 януари, в новото време на 19:00!

Извънредовият художник на Батман Норм Брейфогъл наскоро преживя инсулт, но се очаква да се възстанови пълно. Можете да публикувате добри желания на неговата страница във Facebook!

Leave a Comment