Доклад: Алфред Молина да се върне като Доктор Октопод в Спайдър-Човек 3

, когато Spider-Man удари театрите през 2002 г., Boom на филма на комиксите остава в начален стадий. Първият филм за X-Men беше хит, но от Сам Райми и Spider-Man на Сам Райми и Тоби Макиър да го направят повече от флук. Все пак Serious Movie People ™ остана скептично настроен към дългосрочната жизнеспособност на тези филми. И все пак, когато Spider-Man 2 удариха театрите, хората започнаха да разбират, че тези филми са повече от просто „разходки в парка“ (е, повечето хора, така или иначе). Една от ключовите причини за това беше злодеят в продължението на Спайди и съвременната публика отново ще го види в действие. Нов доклад се казва, че Алфред Молина ще се завърне като Doctor Octopus в Spider-Man 3, в момента снима в Атланта, Джорджия.

Въпреки че тази новина сама е вълнуваща, тя издига очакването за този филм въз основа на по -ранните новини за кастинг. Джейми Фокс, който играеше Electro в Amazing Spider-Man 2, ще репресира ролята си, както съобщихме през октомври. Въпреки че това продължение е може би най-злонамереният филм на паяка, портретът на Foxx на Макс Дилън не беше една от причините за това. Също така, като се има предвид появата му във филмовия проект на Netflix тази година, ясно е, че тези големи, екшън роли все още са много в певицата и колелата на актьора. (Той също е водещ в следващия филм на Pixar, Soul.) И така, изглежда, че все още без заглавие Spider-Man 3 ще бъде поредният „домашен вид“ за тези злодеи на Marvel.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Това, което остава неясно, е как тези фигури ще се вписват във филма. Знаем, че Бенедикт Къмбърбач ще се появи като доктор Стрейндж в този филм. В момента актьорът на Шерлок снима доктор Стрейндж в мултиверса на лудостта, режисиран от никой друг, освен Сам Райми.

Как Spider-Man 3 ще използва Doctor Octopus и Electro?

Изображение чрез Sony Pictures

Естествено, феновете искат да знаят колкото се може повече подробности за Алфред Молина и завръщането на неговия доктор Октопод в Спайдърмен 3. Тъй като този кастинг не е официално потвърден, вероятно ще трябва да изчакаме, за да разберем със сигурност . Въпреки това, има две преобладаващи теории, всяка от които има някои косвени доказателства, които да ги подкрепят. Първата теория е, че това е част от прегръдката на Marvel на мултиверса.

Новият доклад днес дойде от холивудския репортер, който признава, че GWW.com съобщи за присъствието на Молина на снимачната площадка в края на ноември. И все пак, нашата собствена Емили О’Донъл го извика през октомври, когато спекулира, че Spider-Man 3 може да създаде зловеща шест ситуация. Истинският въпрос е дали това е многоверна ситуация или това са само MCU „версиите“ на тези злодеи.

За последната точка хората сочат към J.K. Симънс, който играе различен J. Jonah Jameson в Spider-Man: далеч от дома. Той изглежда и звучи като JJJ от филмите на Райми, но очевидно е различен човек. За мултиверсния аргумент хората посочват към паяковия стих, който вече изцяло обхвана многоселената концепция. Има и Доктор Стрейндж продължение, което го споменава в името и че Кевин Фейдж каза, че мултиверсът е бъдещето на MCU. Има смисъл, защото подобно на DC и Warner Bros. направиха с криза на безкрайните Земи, това означава, че героите могат да бъдат преработени, като същевременно поддържат оригиналите „канон“.

Въпреки това, те в крайна сметка оправдават завръщането на Алфред Молина в ролята на Доктор Октопод, Spider-Man 3 изглежда може би най-големият филм за паяк досега.

Незаглавиният филм за трети Spider-Man от Sony и Marvel Studios трябва да дебютира в театрите през декември 2021 г.

Какво мислиш? Споделете вашите мисли, реакции и теории за това как те ще използват героите в коментарите по -долу.

Препоръчано изображение чрез Colombia Pictures.

Leave a Comment