Комикси за Monkey Prince от DC ще дебютира лунна Нова година 2022

Пригответе се за маймуна наоколо за Нова година, защото серия от комикси на New Monkey Prince от DC излиза следващия февруари за лунната Нова година! Докато много страни и общества празнуват Нова година на 1 януари, няколко азиатски страни като Китай, Виетнам и Южна Корея празнуват Нова година според лунния календар, който върви през циклите на Луната. Поради това датата на новата година непрекъснато се променя и следващата година ще падне на 1 февруари, което е, когато семействата ще се съберат, за да ядат огромна храна, да обменят добре пожелания и … прочетете първия брой на The Маймунски принц (очевидно)! Защото това е съществено нещо, вие!

Кой е маймунският принц?

Изображение чрез DC Comics

Героят на маймунския принц е представен за първи път във фестивала на героите на DC, почит на 100 страници в общността на супергероите на AAPI. Първоначално създаден от Джийн Луен Ян и илюстриран от художника Бернар Чанг, героят е базиран на маймунския крал, известен герой от китайската митология и любим главен герой на класическата приказка, Пътешествие на запад. Принцът на маймуните е един от най-новите супергерои за изместване на формата на DC. Псевдонимът му е Маркъс Слънце и той е дете на краля на маймуните, въпреки че е отгледан от осиновители и по ирония на съдбата не се смята за супергерой и ги мрази като цяло, вярвайки, че са самонадеяни и виждат себе си като над обикновените хора. Силите на Маркъс са обвързани с емоционалното му състояние; Той може да се върне към човешката форма, ако се страхува, или призовава вятър, твърде мощен, за да контролира, ако се ядоса.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

По време на DC Fandome научихме, че Ян и Чанг ще пуснат нова поредица от комикси с дванадесет издания, която ще продължи историята на Маркъс. Феновете също бяха третирани с три различни корици: един от оригиналния художник Бернар Чанг с колориста Себастиан Чен, вариант на корица на художника Стенли „Artgerm“ Lau, и първият вариант на изданието на художника Зао Дао. Маймунският принц ще бъде редактиран от Джесика Чен от DC. Видяхме някои ранни скици на персонажи миналата година, но сега имаме и цялостно множество герои, които да се наслаждаваме на това, които също бяха дебютирани в DC Fandome! Вижте ги по -долу:

Ааа *скърцане в наслада !! */Изображение чрез DC Comics

За феновете, които не могат да чакат до февруари, да прочетат много повече за маймунския принц, нова кратка история „Apokolips in the Heavenly Realm“, току -що публикувано на dcuniverse.com и dccomics.com. В тази история феновете могат да прочетат за новите герои, защитаващи небесното царство срещу Дарксейд и неговите парадемони! „Apokolips in the Heavenly Realm“ е на писателя Джийн Луен Ян, художник Бернар Чанг, художник (за сцени на светкавицата) Били Тан от комикси за тен, колорист Себастиан Ченг и писма Джанис Чианг.

Гледайте съобщението за новата поредица от комикси на Monkey Prince по -долу:

Комиксите на Monkey Prince от 12 издания ще дебютират на 1 февруари 2022 г., която е лунна Нова година.

Радваме ли се на поредицата от комикси за маймунски принц на DC? Кой е вашият любим герой? Уведомете ни в коментарите по -долу!

Препоръчано изображение чрез DC Comics

Leave a Comment