Интервю: Рон Марц за Джон Картър на Динамит: Warlord of Mars

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Джон Картър: Военачалник на Марс № 1 Дж. Скот Кембъл Кавър

Рон Марц е популярният писател на такива комикси като Witchblade, Green Lantern, Artifacts и други. Сега той поема Джон Картър: Военачалникът на Марс за Динамит. Роджър Аш от Уестфийлд се свърза с Марц, за да научи много повече за предстоящата книга.

Уестфийлд: Какво ви привлече към проекта?

Рон Марц: Обичах Едгар Райс Бъроуз като цяло и по -специално Джон Картър, защото момче. Това са истории, които винаги съм искал да разкажа. Знам, че продължавам да казвам, че това е сбъдната мечта, когато някой пита за този проект, но това е абсолютно истината. Исках да напиша Джон Картър завинаги.

Джон Картър: Военачалникът на Марс №1 Bart Sears Cover.

Уестфийлд: Какво могат да очакват читателите в книгата? Има ли нещо, което можете да кажете за историята?

Марц: Исках да се уверя, че сериалът и особено първият брой са възможно най -налични. Тези истории са за дългогодишните фенове на Джон Картър, както и за читателите, които никога досега не са ходили на този свят. Историите на Джон Картър са планът за толкова много от това, което дойде след: Междузвездни войни, Стар Трек, Аватар, Супермен и толкова многобройни. Искам да запозная новодошлите в този прекрасен свят и тези страхотни герои, както и да предложа нещо, което резонира с верната читателска аудитория. Първата история дъга, „Нашественици на Марс“, работи за шест броя и поставя Джон Картър в положението да се наложи да спаси осиновения си свят от извънземно нашествие.

Джон Картър: Военачалник на Марс Дж. Г. Корица на Джоунс.

Уестфийлд: Ще представяте ли нови герои?

Марц: Злодеят на дъгата на първата история е нов герой и се надяваме злодей, достоен за Джон Картър. Джон е виртуален Супермен на Марс, така че исках да представя антагонист за него, който е толкова мощен. Злодеят е противоположният номер на Джон по страхотни много начини. Ще има други нови герои, въведени, докато вървим напред, но Джон, Деджа Торис и Таркас Таркас винаги ще бъде ядрото.

Джон Картър: Военачалникът на Марс Преглед на изкуството от Абхишек Малсуни.

Уестфийлд: Работите с художника Абхишек Малсуни в книгата. Какво можете да кажете за неговия принос?

Марц: Всъщност работих като редактор по проект, който Абхишек Дрю за индийски издател и наистина бях изумен от таланта си. Той все още е доста млад, така че мисля, че работата, която върши, е дори много по -изключителна за някой, който все още се учи и се подобрява с всяка страница. Когато се появи възможността за тази поредица, Абхишек беше първото име, което изложих за художествените задължения. Въпреки че не беше ужасно запознат с митоса на Джон Картър, той наистина е приет към него фантастично.

Джон Картър: Военачалникът на Марс Преглед на изкуството от Абхишек Малсуни.

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Марц: Не бих могъл да бъда по -щастлив да правя тази поредица. Те ще трябва да го изтръгнат от моите артритни пръсти години от сега. Толкова голяма част от нашите героични и приключенски традиции идват от Джон Картър, за мен е чест да работим върху оригинала, който започна всичко.

Покупка

Джон Картър: Военачалник на Марс №1

Leave a Comment