Капитан Америка достига крайъгълен камък със 700 -и брой!

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Индустриални новини,
Прессъобщение

Капитан Америка #700 Крис Самни корица

Дъгата „извън времето“ завършва с епос, голяма приказка!

Ню Йорк, Ню Йорк – 8 -юдорски 2018 г. – Тази пролет, извън времето, ще завърши с излизането на 700 -ия брой на капитан Америка, който завършва дъгата в голяма история от създателите Марк Уейд, както и Крис Самни!

Замръзнал във времето, събуден в омаловажено бъдеще, както и когато за пореден път човек от ерата си, има само един метод за Стив Роджърс да върне ред, както и да възстанови цивилизацията – и това е да го управлява като крал капитан Америка!

Капитан Америка #700 ДЖИМ ЛЕЙ КОЛИЧЕН

“Няма сън, без измама, не лъжа, това е капачка, както и това се случва!” заяви SVP, както и изпълнителният редактор Том Бреворт. „Гост с участието на нещото, както и Хълк (или толкова, колкото е останало от тях), това е събитие от 700 проблема на звездното приключение! Плюс това, Марк Уейд доставя несметна приказка от миналото на капитан Америка, включваща традиционните произведения на изкуството на Джак Кирби! “

Не пропускайте последната мисъл за дъга, която видя няколко от най -легендарните приключения на Стив Роджърс в Капитан Америка #700, в продажба тази пролет!

Капитан Америка #700 Джим СТЕРАНКО КОРИЯ

Капитан Америка #700

Написано от Марк Уейд

Изкуство, както и прикритие от Крис Самни

Вариантни корици от Джим Лий, както и Джим СТЕРАНКО

На продажба 4/4/18

Leave a Comment