Интервю: Питър Милиган на терминалния герой на Динамит

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Терминалният герой №1

Питър Милиган е популярният писател на такива комикси като All-New Doop, Red Lanners, X-Statix, Shade, The Changening Man и много други. Най -актуалният му проект, Terminal Hero, е на път от Dynamite този август. Наскоро Роджър Аш от Уестфийлд се свърза с Милиган, за да научи повече.

Terminal Hero #1 Преглед на страница 1

Уестфийлд: Какъв беше генезисът на терминалния герой?

Питър Милиган: Започна с доста мрачни неща. Някой, когото познавах, зарази мозъчен тумор, тъй като се оказва също толкова фатален, колкото туморът на нашия герой Рори е диагностициран да бъде в началото на терминалния герой. Оттам започнах да мисля за рак, изправен пред смъртност, начини да избягвате това и колко от човека, когото сте мислили, че сте готови да загубите или сте се променили, в покупка, за да останете жив. Това беше началото, но както е начинът при тези неща, историята нараства и стана и за други неща.

Terminal Hero #1 Преглед на страница 2

Уестфийлд: Какво ви хареса да направите тази поредица в Dynamite?

Милиган: Говорих с Ники Баручи в Dynamic за това, че правя проект с тях от известно време. Мисля, че творчески компанията наистина изглежда се движи в идеалната посока. Когато идеята за Terminal Hero започна да формира динамика, изглеждаше най -подходящата. Това е тъмна и усукана книга и исках лиценза да изследвам някои много месни сексуални и морални неща. И динамиката ми даде напълно безплатна ръка.

Уестфийлд: Какво могат да очакват читателите в книгата?

Милиган: Въпреки че генезисът може да е мрачен – рак – това не е мрачна книга. Има много хумор, макар и много от него тъмно и изпъстрено с горчива отрова. Това е брутално, бързо и смразяващо каране, докато следваме нашия герой, изправен пред многото му, много демони. Но както и сексът, и наркотиците и насилието и лудостта обичам да мисля, че има и истинско сърце в книгата.

Terminal Hero #1 Преглед на страница 3

Уестфийлд: Кои са главните герои в историята и можете ли да ни разкажете малко за тях?

Милиган: Нашият герой е Рори Флетчър. Той е млад лекар в Лондон. Той е добър човек. Той обича да слуша Боб Марли и да пуши малко плевел. Каза му, че има тумор в мозъка си. Идеален до церебралното седалище на всяка психокинеза, психометрия, билокатон и всичко друго от тази природа, което бихме могли да притежаваме.

Най -добрият приятел на Рори е Раза, а Раза открива забраненото лечение Q, което води до промяна в богатството на Рори.

Доктор Куигли беше напуканият гениален учен, който създаде летливо лечение Q, радикално лечение на рак. Куигли официално е мъртъв от няколко години, убит от домашния си домашен любимец, с което е имал афера.

И идват от кулоарите са Миа и Минеш, които също се хващат за лечение Q. Нито те, нито нещо, с което влизат в контакт, никога повече няма да бъдат същите.

Terminal Hero #1 Преглед на страница 4

Уестфийлд: Работите с художника Piotr Kowalski на Terminal Hero. Какво можете да кажете за вашето сътрудничество с него?

Милиган: Никога досега не съм работил с PIOTR, но той е бил и продължава да е страхотен. Prior е много задълбочен и наистина се интересува от това, което прави. Той е много добър с характера, който е от съществено значение в история като Terminal Hero.

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Милиган: Терминалният герой вероятно е за разлика от всичко, което сте прочели. Знам, че е за разлика от всичко, което съм написал.

Покупка

Терминалният герой №1

Leave a Comment