Excalibur#15: X от мечове Глава двадесет и един е луда предпоследна настройка за мащабна битка

в края на глава двадесет, съпругата на Апокалипсис, Битие, постави денитирането на главата на главата си-след като отново й върне Неустойчива жажда за унищожаване. В резултат на това Апокалипсис и неговите колеги от Кракоан шампиони са единствените, които държат линията между ордата Амити и Цитаделата на звезди. За да го усложни още повече, има само шест от тях, тъй като капитан Великобритания и Горгон умряха и кабелът е в лоша форма. И така, докато Cyclops планира спасяване обратно в Кракоа, шампионите прекарват Excalibur #15: X на Swords Глава двадесет и един в отчаяна борба, за да останете живи. Но по пътя може да има няколко чудеса.

Към Excalibur #15: X от мечове глава двадесет и един, турнирът приключи

Дори Pogg-Ur-Pogg не харесва действията на унищожението. (Изображение: Excalibur #15, Marvel Comics)

Турнирът не е само повече – анихилацията го изостави напълно. Целият смисъл на турнира беше да се предотврати нахлуването на ордата на Аменхи да нахлуе в Цитаделата Starlight. Въпреки това Сатурнийн знаеше, че това в най -добрия случай е спирка в плановете на Воините на Аракий. И фактът, че унищожението е нарушило правилата, не е добре с воините на Кракоан, особено капитан Авалон – Бриан Браддок, брат на Елизабет Брадък, известен още като капитан Великобритания. Докато го вижда, сестра му умря за нищо. Magik и Cypher също така изтъкват, че Горгон и Rockslide също са умрели за нищо.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Но няма много време за обсъждане на трагедия. X-Men in Otherworld прекарват по-голямата част от Excalibur #15: X на Swords Глава двадесет и един в пълно отстъпление. Седемте от тях се нуждаят от няколко чудеса, за да го направят от това жив. Но, за щастие за тях, чудесата започват да идват.

Първо, някои малки чудеса, които могат да завъртят приливите – но не и от много

Тя е на път Рик да разточи X-Men по най-добрия възможен начин. (Изображение: Excalibur #15, Marvel Comics)

Докато Кракоанс са обединени, дори и да имат разногласия, Arakkii са уверени, но те са далеч от обединени. Първо, белият меч на Цитаделата взема своите 100 воини и отскача. Той е като: „Не. Не това, за което се регистрирах “, дори ако неговата страна печели.

Но най -добрите промени в Arakkii са, когато bei кръвната луна ги изоставя да се върнат в Дъг! Тя всъщност е влюбена в него! Разбира се, когато се среща с X-Men и се събира отново с Дъг, тя взривява съотборниците му с нотата си на Doom и излита с него през рамо. Това раздяла не трае дълго. Преди края на Excalibur #15: X на Swords Глава двадесет и един, Дъг я убеждава да се присъедини към X-Men и да се бие с ордите на Amenthi. Това е начинът, по който започват всички класически романси.

Юбилея открадва шоуто в Excalibur #15: X от мечове Глава двадесет и един

Юбилей никога не е изглеждал като такова лошо ангелско същество преди. (Изображение: Excalibur #15, Marvel Comics)

Белият меч, изхвърлящ колегите си шампиони и Бей, дефектиращи на X-Men, може да са малки чудеса, но големият е благодарение на една ядосана майка. а не „майка“, както при „майка-R“, но както при действителна майка. От известно време юбилейът се мотае с жриците на зеленото, лоша група от крилати воини жени. Те кърмят Шого обратно към здравето, но Сатурнин реши да го отвлече. Разбира се, Юбилей чакаше извинение да зареди цитаделата на Starlight. Тъй като всичко отиде в ада преди Excalibur #15: X на Swords Глава двадесет дори започна, тя намери добро извинение да се присъедини към битката.

И е добре, че тя направи. По това време Кракоанците са до пет (Бей и Дъг все още не са се върнали), заобиколени от ордата Амити. Бурята и Апокалипсис извикват в Кракоан „Дръжте се бързо“ и „Никога не се предавайте. Пристигането на Юбилей е като когато вещицата е на път да убие Гандалф, а ездачите на Рохан се появяват. И ако Excalibur#15: X от мечове Глава двадесет и един приключи там, с прегрупирането на X-Men, той вече щеше да е епичен. Но има още една част, която прави тази глава абсолютно перфектна.

(Някои от) схемите на Сатурнин най -накрая се върнат, за да я ухапят

Все още не знаем какъв е целият план на Сатурнин, но от известно време знаем, че тя искаше Брайън Брадък да се върне към ролята на капитан Великобритания – и тя организира смъртта на Бетси, за да се случи това. Когато Бетси беше разбита – буквално – жриците на Сатурнин отведоха парчетата в цитаделата. Сатурнин се пошегува, че ще направи мозайка от тях. Е, тя не се шегуваше.

Но мозайката, която тя изгражда в края на Excalibur #15: X от Swords Глава двадесет и един, не е за подигравката на паметта на Бетси. Вместо това тя изпълнява тип любовно заклинание, за да разкрие „истинския защитник на сърцето“. Тя очаква да получи имиджа на Брайън – вместо това получава Бетси. И човече, това я ужилва. Не само защото това разкрива, че въпреки опасенията на Сатурн, Бетси е истинският капитан Великобритания. Какво е това заклинание отновоОбезките е, че всички капитан Британи от всяка вселена са някакви вариации на Бетси Браддок.

Капитан Фроки! (Изображение: Excalibur #15, Marvel Comics)

Това означава ли, че Бетси се връща? Това не е ясно – сега, тя е мозайка на пода на цитаделата Starlight, изкована в Dragon Fire на Shogo. Но е хубаво да видим Сатурнин да получи това, което идва за нея. И сега те просто имат масивно нашествие, за да спрат.

Още х от мечове!

Кликнете върху номера на глава за нашите резюмета/отзиви. Кликнете върху сериите/номера на издаването за повече информация относно комикса от League of Comic Geeks.

Предишни глави

Глава първа: X на мечове: творение
Глава втора: X-фактор #4
Трета глава: Върколак № 6
Глава четвърта: X-Force #13
Глава пета: Мародери #13
Глава шеста: Hellions #5
Глава седма: Нови мутанти #13
Глава осма: Кабел №5
Глава девет: Excalibur #13
Глава десет: X-Men #13
Глава Единадесет: X от мечове: застой
Глава дванадесет: X-Men #14
Глава тринадесет: Мародери #14
Глава четиринадесет: Мародери #15
Глава петнадесет: Excalibur #14
Глава шестнадесет: Върколак № 7
Глава седемнадесет: X-Force #14
Глава осемнадесет: Hellions #6
Глава Деветнадесет: Кабел № 6
Глава двадесет: X-Men #15

Excalibur #15: X от мечове Глава двадесет и един

Глава двадесет и две: X на мечове: Унищожение

(Препоръчано изображение: Excalibur #15, Marvel Comics)

Leave a Comment