Три метода Кевин Фейдж може да вкара X-Men в MCU

, когато новината счупи, че Disney купи голяма част от бизнеса с домашни развлечения на 20-ти век Fox, феновете се зарадваха, тъй като най-накрая Marvel може да донесе X- Мъже в MCU. И все пак това създава проблем. Първо, X-Men вече имат призната споделена вселена. Макар и с Dark Phoenix сега най-ниският X-Film досега, този споделен свят приключи. Второ, ако сега съществуват мутанти в MCU, къде са били през цялото това време? Докато капитан Марвел се размина с обяснението „тя беше извън планета“, това няма да работи за X-Men. Това, че те са седнали на нападението на Танос, както и останалите събития, разтърсващи Земята в MCU, би било изключително необичайно морално основание за най-новия франчайз на Marvel Hero да започне. И така, могат ли Marvel Studios да внесат X-Men в MCU? Разбира се, обаче ще бъде трик.

Ето три метода, които могат да го направят.

Номер едно: Големият мултиверс

снимка през лисица

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Както Фейдж заяви по време на събитието на MCU Phase 4 в Comic-Con, мултиверсът съществува в MCU. Разбира се, Мистерио се излъга, че идва оттам в Спайдърмен: далеч от дома, колкото и да е, той е основал тази лъжа в научната истина. Това би позволило филмите за X-Men, които са дошли преди да съществуват в „Canon“, докато са отделни от MCU. Ако Marvel Studios планира да се развие за събитие, подобно на Trick Wars, това може да разреши всичките им проблеми. Те могат да създадат нови герои на X-Men, както и да преработват други, като всички, докато тъкат ера, заземено в историята на реалния свят. Например, не можете наистина да имате характера на магнито без Холокоста. Това историческо зверство е това, което радикализира иначе „добър“ човек.

Въпреки че Marvel може да промени произхода на героя, това вероятно ще превърне супер фановете в ярост. Промяната на етническия/исторически произход на Магнето може да работи, но това би било значителна хазартна игра. Както с Sci-Fi Multiverse, така и с Time-Travel Shenanigans, версия на професор X, както и Magneto може да се приземи в днешния MCU. Също така, това може да даде възможност на Deadpool да бъде мост между двете вселени. Ето защо студиото желае да направи филм за PG-13, въпреки успеха на R-рейтинг на героя.

Номер две: Не (W) Много повече мутанти

снимка чрез Marvel Studios

В комиксите на събитието „Домът на М видя, че Скарлет вещицата използва силите си, за да изтрие почти мутанти от реалността. В тази приемственост тя е дъщерята на Магнето, което не е нещо, което MCU запази за тяхната версия на героя. И все пак, при условие че неясният характер на своите сили, тя може да е катализаторът, който използват, за да приведат X-Men в MCU. Вероятно вместо да унищожава мутанти, тя ги произвежда? Може дори да е завладяващ обрат за осигуряване на магнето, както и професор X техните сили по -късно в живота. Точно как почти пълен живот без правомощия би повлиял на тези двама, когато ги придобият. След това героите може да все още есента в познатите си роли. Професор X може да подхранва, както и да тренира мутанти в неговия заряд, докато Магнето се опитва да ги въоръжи. Също така, той добавя бръчки на мутанти, появяващи се в свят, много по -симпатичен на свръхмощните хора.

Номер три: На живо, умрете, повторете

снимка през лисица

Докато разгледахме в дома си от рецензии на X, завладяваща бръчка на пътуването във времето се добави към историята на X-Men. Малко вероятно герой по същество живее във вечен цикъл, запазвайки спомени от предишния си живот. С това предсказване, вероятно тя може да заяви, че когато X-Men се включи в събитията на MCU, следователно далеч, те влошават нещата. Marvel Studios вече направи това с Avengers: Endgame. При покупка, за да победи Танос, той трябваше да „спечели“ в продължение на пет години. По този начин тази услуга може да работи за въвеждане на X-Men в MCU. Те винаги са съществували, но остават скрити, тъй като това е, което трябваше да направят. Какъвто и риск да ги запознае с този свят, е този, който е предопределен да победят. Това би било най -малко по -подходящо за трите, тъй като запазването на мутанти мирно включва конспирация, която харесва, от която изглежда изумително дори във фантастиката.

Или те могат просто да пренебрегнат изцяло X-мъжете

X-филмите, както и сериите през последните 20 години обхващаха историята си сравнително добре, както и дори предоставиха различни версии. Има меко реколта на X-Men: много първа класа, както и напълно различни мутанти на дръжката, открити в телевизионния легион, произведен от Marvel, както и надарени серии. И все пак, има много повече истории за мутанти в канона на комиксите, отколкото само тези под банерите на X. Може би Marvel Studios не изисква да въведе X-Men в MCU. Вместо това те могат да направят както са направили досега, както и да се фокусират върху частни герои, както и техните истории.

Какво мислиш? Искате ли да ги видите да вкарат X-Men в MCU? точноКак бих искал да го видя? Разкажете ни в коментарите или чрез споделяне на кратката статия за социалните медии.

Препоръчана снимка чрез Marvel

Leave a Comment