All-New, All-Sumthin ‘Else

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони,
Оценка на продуктите

KC Carlson, истинският лилав човек

Колона на KC от KC Carlson

На първо място, Marvel, той не е изцяло нов различен (оттук нататък Anad, за функциите на тази колона). Имаше редица от отличните нови серии, които се създават точно преди Trick Wars (и след това, грубо прекъснати от нея). Поредици като г-жа Marvel, Ant-Man, Hawkeye, Squirrel Girl, Howard the Duck, както и това, което изглеждаше като вълна от титли, свързани с паяк -MAN 2099, Spider-Woman, както и самият Spider-Sterve, вече презападнаха, както и модифицирани като Web Warriors) всички се върнаха в точно същата форма. Радвам се да видя голяма част от тях, като се има предвид, че се наслаждавах на това да ги чета преди, както и не бих искал да загубя страхотни комикси за рекламен каскад. Просто настръхна малко от тях, които ги наричат ​​изцяло нови всички различни, тъй като те не са. Тогава обаче „малко по-различно, но все още публикувано“ не е много от етикета, нали? (Прегледах рекламата в училище, не мога ли да разкажа?)

Наслаждавам се на редица нови възобновявания, така че вярвах, че ще ви разкажа за няколко от тях. Интересувате се? проверен! както и да пеете заедно!

Железният човек, Железният човек … прави каквото боклук може …

Непобедим железен човек

Като се има предвид, че всичко, което Marvel Marvel прави за това, изглежда, че Invincible Iron Guy е настоящото заглавие „водещ“ за Anad Marvel, както и това е чудесен избор. Иновативният екип на Брайън Майкъл Бендис, както и Дейвид Маркес, вече са работили заедно върху максималните максимални комикси: Спайдърмен (и други свързани заглавия), както и и двете са били отлични там. Бендис също е един от оригиналните известни архитекти на Marvel, което показва, че той е от съществено значение за вземането на други франчайзи на Marvel (като Avengers, X-Men, както и на Guardians of the Galaxy), както и да ги преработва в основни (най-вече) важни, както и парични успехи. Не съм мислил за заглавието на Соло от желязо от години, но първите три проблема на Invincible бяха отлични в сравнение. (Разбира се, мадам Маске/Уитни Фрост е моят предпочитан злодей на желязо, както и появата й и в трите броя, не е навредила.)

Харесва ми концепцията, че Тони създаде нов холографски помощник на име, наречен петък, както и изглежда, че е по -умен от него. Разбира се, има нова броня на IM, както и изглежда, че има „нов“ д -р Doom, който най -вероятно дори не може да бъде обяснено, докато Trick Wars не приключи. (Ако приемем, че наистина свършва в някакъв момент от живота ми – което изглежда малко вероятно, като се има предвид, че сега работи повече от 30 години, ако започнете да броите от оригиналния кросоувър от 1984 г. Защо чета отново супергеройски комикси?) О, както и да И още нещо-нека нямаме никакъв вид много повече няколко панелни последователности на Iron Guy, които се опитват да накарат лекаря да е странно да бъде пет-петима, че е „страхотни броси за коса на лицето!“ Наистина ли? Това просто изглеждаше решено да очарова публиката на Tumblr.

Въпреки че … Мери Джейн Уотсън се присъедини към актьорския състав на IM в проблем № 4: Донесете го!

Doc-Tor Strange, изтръпнат от демоноиди, превръща нещата в мук! (Muck! Muck!)

ДОКТОРД ODD #1

Говорейки за лекар Стрейндж, миналата седмица посочих как точно това беше моето предпочитано заглавие на New Anad, както и вторият проблем не ме пуснаха. В проблем №2 получаваме екскурзия на улица „Блейкер“ 177А, Гринуич Вилидж (известен още като: Sanctum Sanctorum), което води до всякакъв вид допълнителна странност (включително шеги за книги, както и точно как се съхраняват). Плюс това, ние трябва да срещнем Вонг за първи път в тази нова поредица, както и той е много повече от нормалния глас на разума в нечетните истории на лекаря. Което е чудесно нещо, тъй като всички разбират, че две wong не винаги го правят правилно. (О, аз съм толкова, толкова съжалявам за това …) Също така, госпожица Зелма Стантън от Бронкс Стантън – библиотекар (който разбира за съхраняване на книги) – все още е наоколо от първия проблем, както и може да в крайна сметка е новият на Стрейндж като интерес. (Първият някога да не носи спандекс или нещо по-странно или друго измерено?) Хммм …

Това е от Джейсън Аарон, както и Крис Бачало. Вземете поклон, болни, болни гении.

Doctor Odd #2 Публикувана корица

О, както и ето една забавна история за корицата на лекаря Odd #2. Отидете да погледнете още един поглед към корицата Illo, която се движеше в колоната от миналата седмица, както и след това да погледнете този идеал тук. (Погледнете внимателно магнитите на хладилника.) Някъде по метода „Виждам мъртви хора“ се превърна в „Виждам DTKO“ на действителното отпечатано покритие. Обвинявам Вонг, тъй като два Вонг … да, да, извинявай … Въпрос съм какво означава „DTKO“?!

(Инструментал)

Конкурс на шампиони №1

Също така има няколко нови книги, за които не ме интересуваше. Интересува ме конкурса на шампиони въз основа на последователността на рамкиране от тази година Marvel: Point One Anthology. Или поне заинтересовани да изпробвам първия брой, който беше добре – докато стигнах до последната страница, както и разбрах, че чета комикс, който се връзва във видео игра. По-конкретно, видеоигра, в която нямах абсолютно никакъв процент на инвестиции в интерес. Не е честно, че не бях предварително отправен от истинския произход на комикса. Така че вече съм направен с тази книга. За да чуят за това от няколко от хората в магазините на Westfield Retail, те също не са луди по това, както и няколко от тях прогнозираха ранно анулиране. Боже, надявам се геймърите да го харесат, както и да получат страхотни оферти от допълнителни копия.

Когато капитан Америка хвърля силните си могъщи балони …

Капитан Америка: Сам Уилсън №1

Наистина харесвам концепцията за Сам Уилсън като капитан Америка, както и изключително много се наслаждавах на настройките за това ново състояние Quo в проблемите на преди секретните войни. Също така обикновено се наслаждавам много на работата на Ник Спенсър. И така, защо не ми харесва толкова много тази серия? Една дума. Политика. Това не е годината да има прекалено политически комикс, когато в момента много „истинска“ политика (от двете страни) са на обезкуражаващо ниво. Тази книга (брой 2 конкретно) е толкова плътна с прекомерно опаковани балони с думи (вижте страници с история 2-4), че ме извади напълно от историята, само за да преброя точно колко много балони, както и надписи, имаше на всеки от всеки страница. Също така, никога не съм бил голям фен на интериорните произведения на Даниел Акуня. (Обичайте кориците му обаче!) Тук, с ограничена зона за произведения на изкуството на някои страници, балони, както и изкуство се бият помежду си. Не е добре. Би било чудесно, ако те могат да получат много по -добър баланс, но ще имат ли време, ако продажбите нямат?

Нашествие на хората от тампона

Спайдърмен 2099 #1

Един стар/нов комикс, който съм шокиран, че се наслаждавам, е Spider-Man 2099. Което е странно за мен, като се има предвид, че толкова не харесвам цялата идея на Marvel 2099. Ще го направя на писателя, Питър Дейвид, чиято работа на комиксите се наслаждавах от над (мрънкащи мрънкания*) години. Нещото, което ми харесва най-добре в работата на Pad’s Marvel (по-специално), е, че всяка серия, която той композира (включително отлични минали писти като Hulk, X-Factor, както и капитан Marvel), някак си се справя, за да бъде специален за себе си, само тангенциално (но твърдо) свързана с по -голямата вселена на Marvel. Той буквално залага собствените си битови ъгли на висшия MCU. Голяма част от други писатели опитват тази все още есен, както и далеч от една или другата страна – или толкова добре свързана, или не е достатъчно свързана. Често изглежда само Питър разбира как точно да използва този транспортиращ комикси само за идеалния ъгъл. Доста страхотен за „писател на неща“.

(* дълго време)

Бързи поема

Визията №1

Визията е най -странната книга за супергерои, която съм проверил от много време. Това е един от онези, които наистина не могат да бъдат напълно обяснени, без да се предоставя много добре, колкото и да е достатъчно, за да се посочи, че визията взема решение да спре супер-свиването, да започне домакинство (?), Както и стъпка към Beltway в крайна сметка беше експерт на президента на Съединените щати. Това е доста странно идеално там, както и това е само първите няколко страници. Уловете го сега … Имам чувството, че е толкова странно да издържат дълго, но хората, които влизат сега, ще говорят за това дълго време.

Пазители на галактиката №1

Пазителите на галактиката са рестартирани с Кити Прайд, заменяйки изчезналия звезден лорд (Питър Куил). Gamora също го няма, както и нещото се е присъединило. Очевидно една от новите „игри“ на ANAD е да открие FF. Подобно на „Къде е Уолдо?“, Различните бивши-фантастични четирима членове сега се появяват на най-странните места в заглавията на ANAD. Gotg все още е написан от Бендис, така че не много се е променило отвъд актьорския удар.

Нова №1

Нова също изглежда е същата страхотна книга за преживяване на млади деца, която беше преди почивката, освен че детето сега споделя приключенията си с дългогодишния си баща. За съжаление, таткото изглежда не е това, което изглежда. Не мога да заявя повече.

Howling Commandos на S.H.I.E.L.D.

Наистина желая стенещи командоси на S.H.I.E.L.D. Да бъде супер готино, главно от наистина странния актьорски състав на чудовища: Ман-нещо, Орго (чудовище Кирби от 1961 г.), манфибия (какво отлично име!), Хит-майке, тийнейджърско мерзост, вампир през нощта, както както и Zombie Jasper Sitwell (Aw, Bad Jasper), всички водени от Dum Dum Dugan LMD. За съжаление, първият проблем все още не е съвсем съвсем. Надявам се скоро да стане много по -добре.

Има много повече книги за ANAD, които трябва да покрият (някои от тях дори не дебютират до следващата година!), Така че, ако сте се насладили на това разрушаване, уведомете ме. Може би скоро ще го направя още веднъж. Благодаря за четенето!____________________________________

KC Carlson също току-що разгледа новия биография на Стан Лий, забележителна невероятна невероятна, съавтор на Питър Дейвид, както и илюстрирана от Колин Доран, в Comics Worth Reading. Защо да не го проверите?

Westfield Comics не е отговорен за глупавите неща, които казва KC. Особено това нещо, което наистина ви дразни. Хексстерирането като Стан е забавно!

Leave a Comment