Beauology 101: Scot Eaton: Deckin ‘The Halls With Fools of Folly

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Beau Smith

от Beau „Твърде много яйце ног“ Смит

Само още няколко седмици и големият ден ще бъдат тук. Коледа! Доколкото си спомням, декември винаги е бил любимият ми месец в годината. Навън е студено, рожден ден е и, разбира се … Коледа! Изглежда, че повечето хора са дори малко по -хубави през декември. Да, знам, че трябва да са такива през цялата година, но повечето не са, така че съм доволен от себе си да се сортират за един месец извън годината.

Само с няколко седмици до Коледа исках да се уверя, че съм прекарал време за тестостерон на място, което ще отразява празничния сезон. Имах нужда от място със сняг и студено време. Това място би било Върмонт. Човекът, с когото трябваше да говоря, беше художникът на Marvel Comics – Scot Eaton.

Скот Итън

За тези от вас, които не са в крак с това кой е в комиксите, Скот Итън е един от най -добрите художници и занаятчия в комиксите. Той се занимава с това повече от 10 години и се подобрява всеки ден. Той е работил за повечето от всички основни издатели и е прекарал по -голямата част от времето си, като е работило върху герои, които повечето от вас познават много добре. Герои като Капитан Америка, Тор, Спайдърмен, X-Men, Green Lantern, Swamp Thing и много други. Той дори направи две години в Crossgen Compound, като вършеше допълнителна приятна работа по герои, които отдавна са изчезнали.

Може да не знаете, но за няколко години бягането, Шотлас беше шампионът за вдигане на тежести в тежка категория на щата Върмонт. Това момче е притиснало пейка 500 паунда! Това е доста добре за човек, който стои 5 фута 10 инча и тежи малко над 250 килограма. Шотландецът винаги е участвал в културизъм и вдигане на тежести. Той е истински студент по хвърляне на желязо наоколо. Ходих на Шотла за съвети по много повод. Ако някога сте срещали Скот, скоро няма да го забравите. Изглежда, че трябва да бъде суперзвезда на WWE, като хвърля харесванията на Джон Сина и Гробаря около ринга. Той е камина с ръце и крака. Понякога мисля, че Marvel Comics е моделирала джунгнаута след Шотландия.

Шотландецът може да бъде джунгерният …

Това, което също може да не знаете за Шотла, е, че той е един от най -хубавите момчета, които някога ще срещнете. Той ми напомня толкова много на Хос Картрайт от стария телевизионен сериал Bonanza. Добро сърце, сладка природа и … последният човек в света, който някога бихте искали да отбележите! Не връщайте този човек в ъгъл. Не обиждайте семейството или приятелите си и не полагайте нежелана ръка на неговата личност. Има причина прекрасната му съпруга Клаудет да има табела на вратата на студиото си, която гласи: Не хранете животното и не залепете ръката си в клетката му.

Скот и аз сме приятели от известно време. Той е част от моята „мафия за царевица“, която имам в бизнеса с комикси. Той е брат на Ърп. Това са най -близките ми приятели. Така че излишно е да казвам, че с нетърпение очаквам да опаковам камиона и да се насоча нагоре на север към Вермонт. Имах късмета да имам коледния дух чак в пътуването. Много студено време и сняг или сняг. Имах моите Dean Martin и ZZ най -добрите коледни компактдискове, които играят по пътя. Най-хубавото е, че имах собствена самодоволна компания, която да ме забавлява в пътуването.

Страница от Iron Man/Thor #1, нарисувана от Scot Eaton.

Беше планирано да се срещна с Шотла в един от любимите му местни барове в района, в който той сега живее. Името на мястото беше E.R. Не след дълго, след като отидох там, разбрах защо.

Беше вече вечер, когато стигнах до E.R. Бих преценил, че има приблизително около крак сняг на земята с повече слизане … Имаше странна смес от превозни средства на паркинга, покрит със сняг. Разпознах джипа на четири колела на Scot заедно с няколко други джипа и различни камиони на работещия човек. Тогава имаше всички тези, които наричам „единици“. Единиците са фирмени коли. Скучно-всички-поглед-същите автомобили на четири врати. Знаеш … Форд Телец, Шеви Малибу … тези неща.

E.R. имаше някои евтини коледни светлини, ужилени около прозорците и входа. Изглеждаше, че те бяха видът, който се остави през цялата година. Паркирах камиона и високо пристъпих през снега с висок коляно до входната врата на мястото. Отворих вратата и влязох от издухващия сняг. Чаша за бира прелетя покрай дясното ми ухо и се разби в стената до главата ми.

Веднага почувствах, че съм у дома си.

Бързо погледнах ситуацията. Трябваше. Тела и различни бар тела летяха навсякъде с висока скорост. Това, което видях, беше това, което ще се случи, ако имате Dolph Lundgren да насочите сбиване на John Wayne Bar Room. Не ми отне много време да кажа на местните жители от не-локалите. Елементите, паркирани навън, трябва да ме отхвърлят веднага.

Местните жители бяха трудолюбиви редовни момчета, мъже, които навиваха ръкави и свършиха работата. Земеделски производители, работници по електроенергия, механика и строителни работници (няма пукнатини за това BЕйнг бар. Виждали сте много от тези момчета в новините от късно. Сертифицираните публични счетоводители се появиха на стероиди и други лекарства за подобряване на растежа. Виждате ги с техните скучни черни панталони, бели ризи с къс ръкав, черни вратовръзки и джобни протектори с минимум осем химикалки и моливи, залепени в тях. Онези, които спортуваха този оплешивяващ се подконен пръстен на косата, се върнаха назад с тези с черните, потупани очила с рог. Всеки един от тези счетоводители тежеше най -малко 275 до 300 паунда. Мускулите им имаха мускули и имаше вени отгоре на вените. Това беше отмъщение на глупаците, смесени с Варварин Конан.

В средата на стаята виждам Скот. Той имаше един от тези CPA в смазваща глава. Лицето на счетоводителя беше изцяло червено, тъй като Скот оказваше натиска. Скот ме забелязва и в типичния си тон на свобода казва: „Хей, Бо. Чудех се кога ще се появиш. ” С това казано, той изтръгна малко по -силно и „счетоводителят на яростта на Roid се размина.

Напуснах се под летяща бар столче и сложих обувка в стероидните свита тестиси на молив, бутайки три паунда със сериозен случай на акне. Последвах това с лакът до носа му, кръвта се стичаше по лицето му като лоша боя.

Beau знае битки с бар. Страница от Wynonna Earp: Графичен роман на Yeti Wars. Изкуство от Енрике Вилагран.

Погледнах нагоре, за да видя Скот, който стои на масата на басейна. Това беше като нещо от един от онези стари филми на Стив Рийвс Херкулес. Той имаше счетоводител над главата си и го хвърли в трима други на бързащи CPA. Можех да разбера по погледа на лицето на Скот, че се забавляваше доста добре. Тогава видях огромен брояч на боб, задушаващ Вермонт Сок от местен. Знаех, че няма начин да взема тази данъчна форма Lovin ‘Titan с юмрук до главата, затова свалих колана си от около мъдрената си талия. Отзад взех колана и го обвих около 22-инчовата му шия. Уведох се, че го поставих точно там, където трябва да е ябълката му на Адам и след това продължих да дърпа този колан с всяка унция от моите 163 килограма. Той пусна местното, не можех да разбера дали го наранявам или просто го пикаех.

Обикновено, когато съм използвал този трик на момчета, много по -голям от мен, те започват да се пеят след няколко секунди. Не този изрод. Той започна да залита с мен на гърба си, като се дърпаше по колана. Вратът му беше издут, докато се носеше на колана с масивните си ръце. Извитах се назад с твърда линия влека на колана. Можех да го чуя най -накрая да започне да изтръпва или може би той просто рецитира данъчни закони. Не знаех, не ме интересуваше.

Той слезе на колене, правейки го за височината ми. Той беше голямо момче. Именно тогава местният човек, на когото помогнах, стоеше там с басейна и направи номер на дома на Мики Мантъл на този, засилен Barry Bonds от счетоводния свят. Зъбите летяха във въздуха като фойерверки на четвърти юли.

Скот беше зает да дава дупета на главата, сякаш бяха партии. Нищо не позовава тази масивна глава с форма на куршум. Трябваше да обърна внимание, защото тогава се отнасяше до това, че един от онези пени с въртене ме върна и ме изпрати да се плъзга по пода. Кацнах точно под масата на басейна, замаян, но добре. На пода имаше бар кърпа. Хванах го и след това посегнах на масата на басейна и грабнах билярдна топка. Забих го в кърпата и я увих, така че да имах краищата като дръжки. След това станах и започнах да го размахвам със смъртоносни резултати.

Нападнах глави, очни ябълки, колене, черва, топки и други части на тялото, твърде многобройни, за да се споменава. „Roid Ragers падаха наляво и надясно. Видях Scot Double Clotherline Two от счетоводителите и ги изпращах в грамада на пода. Оттам той направи номер на чантата на Popeye на лицето на лицето. Трудно е да се повярва, но той направи човека по -грозен, отколкото вече беше. По това време бях изчерпал CPA до DOA.

Не шотландец.

Той имаше последния от добавените машинни наркомани в руски метене на краката. Веднъж на пода Шотлат удари замаяното чудовище в монголски човек. Това е смъртоносно подаване, което съм виждал само веднъж през целия си живот. Това беше през 1977 г., когато имах честта да видя най -големия изхвърлящ, който някога живее, върши работата си в бар в Мисисипи. Този мъж беше мръсен Дик Мърдок-Мисисипи Маулер.

В рамките на секунди счетоводителят не само се е измъкнал, но и е отстъпил. Скот спокойно слезе от пода и изпусна голямата си рамка, огледа се, за да провери щетите, след което се усмихна и ме попита дали искам бира.

Местната полиция се появи и изнесе проблемите с счетоводната фирма. Не са повдигнати такси на местните жители. Изглежда, че полицията гледа на това като на ситуация на часовника на общността и го пусна на това. Просто обичам местните правоприлагащи органи в малък град.

Към този момент Скот и аз намерихме една от масите, които не бяха разрушени и седнахме с някои много студени бири и някои свински кора. Благодарих на sКвалото за обиколката на местния цвят. Той спомена, че един ден те ще отворят истински фитнес зала в града, за да работят. Изглежда, че E.R. получи малко черупка, шокирана от тези местни хвърляния, които момчетата са имали.

За щастие за мен рекордерът ми не беше разбит в големия танц. Издърпах го и казах на Скот, че сега е наистина добър момент да му задам някои тестови въпроси за тестостерон. Scot разкъса още една торба със свински кора и започнахме нашите малки въпроси и А. Ето как върви:

Beau: Scot, каква досадна знаменитост бихте искали да ударите в главата с лопата или да намушкате в окото с вилица?

Скот: Е, Beau… Бих повдигнал лопата – нагоре нагоре – Роб Роб Райнер по задния ден – и да я сваля квадратно върху пъпеша на Мартин Шийн. Какво? Може би е на 4 фута от земята, нали? Бих го ударил достатъчно силно, за да оформя формата на купола му в метала, красавице. Райнер и Шийн бяха любезни, за да се кампара лично с бившия ми губернатор Хауърд Дийн. След това, след като той не успя да спечели нито един първичен с изключение на дома си – те се отправиха умело на страната на Джон Кери, с подобен резултат. Не толкова отдавна тези двама и много други имаха Дийн да извади завеси за Овалния кабинет. Те болезнено грешиха относно настроението на страната и имам чувството, че трябва да плащат за надутото мнение на Холивуд за себе си.

За съжаление, моята майка и татко скъпо обичат Шийн и цялата измама на Западното крило, която той продължаваше. Всъщност всички, които познавам, го направиха, но аз – и донесох лопатата.

Beau: Освен вашата собствена красива и разбираща съпруга, Клаудет, назовете някои от най -сексапилните мадами на планетата.

SCOT: Lemme виж … както казахте, че прекрасният Клаудет е на първо място в сърцето ми. Близкият секунда ще бъде Рейчъл Хънтър. Клаудия Блек е фантастична и така е Анджелина Джоли – просто както е в капитана на небето, пластир на очите и всичко останало! Харизмата дърводелец е сладка и знам, че и вие я обичате, но моята странна тъмна конна била би била Madusa Micelli от стария WCW. Предполагам, че съм просто сладък на всяко момиче, което може да кара камион за чудовище и да ми рита задника. Говорейки за това, аз копая личния ти приятел и екшън звезда, Синтия Ротрок. Наистина я харесвам!

Боу: Скот, толкова си прав … Харизма Карпентър е истинска красота и има страхотни крака. Вие също го ударихте по главата за Синтия. Не само студена, тя рита голямото ти дупе, но е и наистина хубава дама. Добре … Следващ въпрос … Назовете някои мъжествени филми, които всеки истински мъж трябва да види дали иска да възобнови тестостерона си.

Скот: Винаги започвайте с херцога, брат. Каубоите, стрелбата и моята любима-непобедена. Имам меко място за Commacheros. Много малко хора го знаят, но това е филм, който се основава на свободното как вие и аз се срещнахме за първи път! Вятърът и лъвът с участието на Шон Конъри и Брайън Кийт е Примо. И преди всички да обичат хрониките на Ридик, бях гледал Pitch Black около двадесет пъти. Трябва да спомена и един филм, който съм гледал повече пъти, отколкото всеки друг в живота ми – моето име е никой. Патън е може би най -доброто изобразяване на индустрията на комиксите, която съм виждал досега. А Rundown е най -добрият неоторизиран максимален филм за Джак, правен някога! (Maximum Jack е таен проект за комикси Scot и аз създадох.)

Beau: Много добри кирки, Амиго. Ти посочи някои от моите лични фаворити там. Хубав щепсел и на нашия максимален проект за Джак … Знаех, че ако сте се мотали с мен достатъчно дълго, вие ще станете безсрамна машина за самопромотиране като моето собствено самолюбиво аз. Ето следващия ви въпрос, Шотлас – какви Manly Cds слушате в момента. Това ли е неща, които ви мотивират да рисувате или разрушавате глави?

SCOT: Ще ви дам какво е на моята маса днес. Всичко от Дио, включително Black Sabbath. ОК – някои Ozzy също. Обществото за черни лейбъли правилно благословено от Пол Пелетиер. Група, наречена чисто нов грях и Edguy. Метални ленти всички и всички. Слушах всеки албум на Hammerfall, докато работех

Leave a Comment