Агентите на трейлъра на Shield Final Season носят хроники, пътуване във времето, както и спестяване на Hydra

, докато ние сме в модел на задържане, когато се отнася до нови истории в кинематографичната вселена на Marvel, има стара история, която просто се увива нагоре. Агентите на Shield на Marvel се завръщат скоро за последния си сезон, както и трейлърът показва подъл поглед какво да очаквате. Последният остатък от вече несъществуващия телевизионен клон на Marvel, ръководен от легендата на комиксите Джеф Лоб, агенти на SHIELD представлява още един край за Вселената на Marvel. Писателите, както и режисьорите на последните два филма „Отмъстителите“ наскоро направиха на живо туит от филмите, предоставяйки задкулисни истории, както и видеоклипове. И все пак, точно както MCU правилно започна с първия филм за Отмъстителите, агентите на Shield бяха още един тип начало, което спечели подобно подходящ край.

Фил Кулсън на Кларк Грег беше малко съединителна тъкан между първите няколко филма на Marvel. Всъщност смъртта на героя в „Отмъстителите“ беше линчпинът за екипа, който се събира заедно. И все пак, благодарение на магията на комиксите, героят беше възкресен за шоуто. Той свободно се свързваше със събитията от филмовата вселена, но героите от поредицата бяха запазени практически изцяло отделни. В крайна сметка агентите на Shield спряха да се разпадат за това, както и да очертаят своя собствен път след EndGame. (Реалностите на филмовата продукция – и избягването на течове – и телевизионната продукция предполага, че шоуто, както и филмите, може никога да не се синхронизират, дори ако желаят.)

С излизането на трейлъра за последния сезон на агентите на Shield, имаме известна представа за това как точно тези последни епизоди ще тестват нашите герои.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Ремаркето за последния сезон за агенти на Shield се набира там, където финалът е спрял

Снимка през ABC

В предишните агенти на финала на сезона на щит, екипът се справи с междуразмерните бедни мъже, но пое големи загуби. Тогава, от нищото, други агенти на щит показват толкова, колкото да ги спасяват. Става премахнато доста бързо, че те са пътували във времето там. Последният изстрел от сезона беше техният самолет – Zephyr One, летящ от облачна банка над Ню Йорк около 1931 г.

В трейлъра на последния сезон виждаме новите агенти на бедните момчета на Shield, The Chronicoms, които се занимават с Off (Punded) с корумпирана полиция в Ню Йорк. След това се лекуваме с няколко сцени от нашите съкровени герои в облекло, подходящо за период. Единственият бит сюжет, който получаваме, е, че „в покупка, за да спаси щит“, те също трябва да „запазят Hydra“. Ще бъда шокиран, ако прекараме много от сезона през 30-те години на миналия век, особено след като екипът на SHIELD на SHIELD дава възможност за връщане на герои от дълго време. Също така съм поставен под въпрос дали войната срещу хрониките (славно възмутително име) е истинската заплаха за сезона.

И все пак те прекараха значително време през миналия сезон, като се установиха, че светът на Хрониките е унищожен. Земните роботи (които приличат на хора, удобно) имат своите не изземявания, поставени на Земята. По този начин агентите на екипа на Shield ще трябва да ги спрат, както и, докато не направят Fitz на Iain de Caestecker, както и Simmons на Елизабет Хенстридж трябва да останат на разстояние. Така че, дори ако хрониките, както и търсенето им на нова къща са сезона на дъгата, тя поне предлага пейзажа за някаква сърдечна емоционална драма между тези герои.

Какво можем да очакваме от последното пътуване с предпочитаните от всички агенти?

Снимка през ABC

Както бе отбелязано по -горе, трейлърът изглежда, че последният сезон на агентите на Shield ще се съсредоточи върху хрониките. Независимо дали това е така или не, вярвам, че другият жизнен робот на снимката ще бъде основният фокус на окончателното изпълнение. Кларк Грег отново е Coulson, но този път като примамка за дизайн на Life. Той е програмиран с всички данни, които направиха Кулсън кой е, но все още не е човекът, който загина на този плаж в Таити в края на пети сезон. Концепцията, че екипът ще трябва да работи със своята скръб, докато е лице в лице със синтетично копие на Coulson, е това, което ме интересува най-много.

Другото, което можем да очакваме от последния сезон на агентите на Shield, а не в трейлъра, е, че това ще бъде за заявяване на „сбогом“. Вероятно можем да погледнем към последния сезон на Arrow. Това шоу използва последните си епизоди, за да направи по същество успех. Първите епизоди докоснаха настройките, както и героите от предишните сезони. Очаквам, че ще получим точно същото от агентите на Shield. И все пак Arrow беше първата серия, която завърши от свят, в който породи. Агентите на Shield е последният остатък от отминала възраст в съвременното бягане на Marvel. Както и да излиза около три или четири години, след като всички вярваха, че ще стане. Също така, Енвър Годжай ще репресира функцията си като Виктор Суза от агент Картър, така че това е успех за всички предавания.

Агентите на SHIELD изпитваха труден момент да открият мястото му, хоУевър беше невероятно страхотно шоу. Въпреки че беше изключен от по -големия MCU, те фалшифицираха, че не беше възхитително. Досега тези герои са достойни да излязат на висока нота.

Гледайте трейлъра по -долу:

Какво вярвате на трейлъра за последния сезон на агентите на Shield? Радвам се да видите къде отиват? Защита ли сте, че свършва или вярвате, че са преустатъли приветствието си? Споделете мислите си в коментарите по -долу.

Leave a Comment