За ваше внимание: IDW е много по -добър или за по -лошо: Общата библиотека, кн. 1

Тази публикация се подаде под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Робърт Грийнбергер

От Робърт Грийнбергер

Считан за една от най-добрите комикси за всички времена, Лин Джонстън е много по-добър или за по-лошо, никога не е разпръснат или политически или екшън, но е универсален, тъй като читателите по света се идентифицират с борбите на двама родители, отглеждащи домакинството на Патерсън като както и все още да се опитваме да имат време за себе си, както и един за друг.

За много по -добро или за по -лошо: Общата библиотека, кн. 1

Strip продължава във вестниците като функция за препечатване, но сега библиотеката на американските комикси стартира много по -добре или за по -лошо: Общата библиотека, кн. 1. Дийн Мълани признава, че е бил подканен да създаде тази колекция от партньора си Лотарин Търнър, както и техния приятел Куртис Финдли, съавтор на Чък Джоунс на IDW: мечтата, която никога не е била, както и най-големият фен на Америка в Лин Джонстън. Тримата отговориха на някои въпроси, за да хвърлят светлина върху проекта.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт Грийнбергер: От ивиците, свързани с не-супергерой, за много по-добро или за по-лошо може да е най-настоящата серия. Защо да го добавяте в библиотеката?

Дийн Мълани: Фантастичните комикси са фантастични комикси, независимо кога са създадени. От създаването си целта на LOAC е да защити най -добрите ленти в историята на комиксите на вестниците. Естествено започнахме с по -ранни класики, като Тери, както и с пиратите, Дик Трейси, малко сирак Ани и др. Имайки предвид, че тогава сме препечатали много от емблематичните комикси на Йор. Няколко години назад ние влязохме Bloom Region в сместа, както и сега предлагаме съвременната класика на Лин Джонстън. Това е толкова интересна работа да добавите към библиотеката на американските комикси.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт: Какво направи Лин Джонстън, за да накара лентата да работи от самото начало?

Лотарин Търнър: Тя създаде истории, както и ситуации, към които читателите могат да се свържат. За много по -добро или за по -лошо беше предпочитаната от мен комикси, тъй като идеалният от самото начало успях да се поставя в героя Ели. Очаквах, когато тя също е родила три деца в точните възрасти на героите; Всеки път, когато проверявах лентата, се чувствах така, сякаш тя има камера в къщата ми! Лин Джонстън ни помогна да се смеем на себе си, както и често дори да плачем. Тя говори неизреченото, докосвайки се до гей приятелства, злоупотреба с деца, застаряващи родители, както и деменция. Тази лента работеше, тъй като тя отлепи слоевете, за да разкрие истина, която да излъчва светлина в сърцата на своята публика. Привилегия е да защитим лентата на Лин Джонстън в окончателна серия с твърди корици.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт: Това е една от малкото ленти, които създателят отмени по желание, както и остава в Rerun. Защо е издържал?

Kurtis Findlay: Лин отмени лентата, когато децата на Майкъл бяха точно същата възраст, в която Майкъл, както и Елизабет бяха, когато лентата започна. Домакинският разказ беше дошъл в пълен кръг, както и като се има предвид, че Лин искаше да се пенсионира, повторното набиране на лентата изглежда като логичен ход. Родителството, отношенията, както и порастването са теми, които надхвърлят времето. Всяко ново поколение все още ще се занимава с тези точно същите проблеми, което ни кара да се асоциираме за много по -добри или за по -лошо по същия начин, по който ние свързваме с фъстъци или домакински цирк.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт: Очевидно Джонстън е влязъл, както и актуализира някои справки, както и дори е извадил няколко нови ленти, за да изглади нещата за настоящите читатели. Ще бъдат ли включени в колекцията или поне посочени?

Kurtis Findlay: Още през първите няколко години на повторение Лин създаде по -скоро няколко нови ленти за разширяване на някои сюжетни линии, както и напредък на характера, както и поправи някои грешки в непрекъснатостта. След 2010 г. тя почувства, че лентата е на място, където може да я остави да се появи без никакъв вид допълнения. Въпреки това тя все още пише, както и привлича нови ленти, когато ежедневниците, както и неделя или конкретни празници, не съвпадат с настоящия календар. Ще включим раздел за тези „нови ретро“ ленти в крайния обем.

Тя направи много актуализации на културните справки, като промяна на контролерите на SNES на Wii контролери или промяна на цената на кафето от 0,70 до 1,50 долара. Ако тези промени са значителни, ние ще ги включим в книгата, но повечето от тях най -вероятно не изискват да бъдат включени.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт: Имате ли предпочитана последователност на характер или история?

Лотарин Търнър: Ако трябваше да избера една история, това ще бъде смъртта на любимия домакински домашен любимец Фарли. При свързването на тази житейска дилема Лин свърза читателите с динамичните отношения, които съществуват сред всички членове на домакинството, както и човешко, както и друго. Това беше злощастно събитие, но аз го използвах, за да помогна на моя OWN Децата разбират как точно животът продължава след смъртта.

Kurtis Findlay: Винаги ми харесваше да гледам връзката между Елизабет, както и Антъни се разгръщат. Историята им беше разказана, както и за повече от десет години. Последователността, когато Антъни се застъпи за Елизабет, след като тя е нападната на работа, се стърчи в съзнанието ми като определящ момент. Бях приблизително на същата възраст като Елизабет, когато лентата присъстваше, така че аз растях покрай нея, както и нейните братя и сестри, когато четях лентата през 90 -те, както и 2000 -те. Радвам се, че мога да работя върху тази работа, както и да приведа на домакинството на Патерсън известно просрочено внимание.

За много по -добро или за по -лошо

Робърт: Точно колко много обеми предвиждате това бягане, както и какво друго може да очаква читателите да открият във всеки том?

Дийн Мълани: Ще съберем цялата серия в девет тома на твърди корици, три книги на десетилетие на лентата. Това означава огромни 544 страници на книга, с всички неделя в цвят. Това, което наистина го забавлява, е, че ще можем да се наслаждаваме на лентата, както и да спазваме героите, тъй като всичко това първоначално се разгърна. Освен това ще има и случайни контекстни бележки, както и коментари.

Покупка

За много по -добро или за по -лошо: Общата библиотека, кн. 1

Leave a Comment