Интервю: Стив Лийбър на изображението „Поправката“

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Фиксирането №1

Стив Либер е популярният и награден художник, чиято работа включва алабастър, стрелци, ъндърграунд, бяло и други! Той се събира отново със своите забележителни врагове на сътрудника на Spider-Man Ник Спенсър за поправката. Либер разговаря с Роджър Аш от Уестфийлд за тази предстояща серия от Image.

Уестфийлд: Какъв беше генезисът на поправката?

Стив Либер: Ник Спенсър и аз работихме заедно в Marvel върху книга, наречена забележителни врагове на Spider-Man, комедия, номинирана за кокалче, номинирана за Айснер около пет губещи злодеи. (Изданието Omnibus току -що излезе през февруари.)

Той беше безумно добре приет, с най -ентусиазираните фенове на всеки комикс, върху който съм работил. Хората идват при мен на всяка конвенция и говорят за любимите си моменти. След като приключихме забележителни врагове, веднага започнахме да говорим за сътрудничество по друг проект. Това стана поправката

Поправете №1 Визуализация Страница 1

Уестфийлд: Отново работиш с Ник Спенсър в книгата. Какво прави това добро партньорство?

Либер: Имаме подобни сетива на хумор. Също така сме съставили специален начин за сътрудничество, който се основава на нашата зависимост от уменията на другия. Често Ник пише стил Marvel- сюжет без диалог. Често той просто пише диалога за една сцена и оставя визуалните изображения и крачки в ръцете ми. Често той пише стандартен скрипт. Често той ми казва от какво се нуждае една сцена и аз просто се развихря. Във всички случаи се опитвам да взема това, което ми даде, и да го завъртя, когато му го изпратя. Редовно сме необичайни помежду си.

Да накарате читателите да се смеят на глас на комикс е трудно, но Ник и аз можем да го направим.

Поправете №1 Визуализация Страница 2

Уестфийлд: Какво могат да очакват читателите в книгата?

Либер: Ужасни хора, които правят ужасен избор. Смее се. Шокиращи обръщания на късмета.

Уестфийлд: Кои са главните герои, които читателите ще се срещнат и какво можете да ни кажете за тях?

Либер: Мак и Рой са две криви ченгета. Джош е чудовищна, социопатична престъпност, която вари собствената си комбуча. Донован е производител на кино с лош контрол на импулсите. Pretzels е Lapd Beagle и единственият член на нашия актьорски състав, който не е пълен морален боклук.

Фиксирането №1 Визуализация Страница 3

Уестфийлд: Един от героите, за които се интересувах, като смятам, че заглавието е обявено, е Gretzels The Drug Sniffing Beagle. Как едно домашно куче стана част от актьорския състав и какви предизвикателства/възможности за разказване на истории представят това?

Либер: Имахме кученце от Корги, което изигра малка, но значителна роля в забележителните врагове на Спайдърмен. На всеки човек беше ясно, че чете книгата колко забавно го е написал, че го е написал, а аз го нарисувах. Кучетата са страхотни!

Предизвикателството за мен е да ставам ясни и правдоподобни изрази и език на тялото на бигъл. Той е просто обикновен да посочи малко бигъл. Това е история на престъпността, а не фантазия, така че той не може да говори или нещо подобно. Това показва, че снимките трябва да кажат на читателя всичко, което трябва да знаят.

Фиксирането #2

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Либер: Ник и аз сме изключително доволни от тази книга. Това е наистина смешно, пълно с обрати и се чете като нищо друго там. Ние се избиваме на него и смятаме, че читателите ще го харесат.

Покупка

Фиксирането №1

Фиксирането #2

Leave a Comment