Какъв месечен DC комикси трябва да проверите този декември 2020 г.

, ще бъде малко по -трудно да съставите тези препоръки следващия месец заради бъдещето на събитието. Така че, това е тип облекчение, че все още има много месечни комикси на DC, които трябва да проверите този декември. Както и преди да стигнем до огромното събитие следващия месец, имаме малко събитие този месец. Освен това, монументално изпълнение се отнася до прекратяване. Нека да разгледаме!

Лига на справедливостта: Неограничен зимен сезон №1

(Изображение: Лига на справедливостта: Неограничен зимен сезон №1, DC Comics)

Технически това е за цялото неограничено събитие за зимния сезон, заемащ местоположение през целия месец. Следователно, това е много по -скоро като обикновена серия DC Comics, която трябва да проверите този декември, а не месечно. Това се чувства като стара институция DC Comics Story. Алчен учен стига толкова далеч, копаейки в Северния полюс, където крепостта на уединението на Супермен се използва. Разбира се, той събужда древен Бог, наречен Царят на замръзване. добра работа! Събитието скача между еднократни снимки, като този, както и непрекъснати серии, като Flash. Ако обаче сте се справили, за да се съобразите с всички 22 глави на X от мечове за 2 месеца, тук ще се оправите.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Писатели: Рон Марц, както и Анди Ланинг
Художници: Howard Doorperson, както и Marco Santucci
Дата на издаване: 1 декември
Официално искане:

„Безкрайна зима“ първа глава!

Кросоувър събитието на сезона започва тук! Лигата на справедливостта се сблъсква с буря на нивото в световен мащаб на бившия сайт на крепостта на усамотението. Влезте в краля на Frost, чудовище, лудо от власт с армия по негово командване! Каква опустошителна тайна се крие в миналото му? както и как точно той се свързва с кралица Хиполит, блатно нещо, викингски принц, както и техния неохотен съюзник, Черният Адам? Две срокове ще изложат още повече съвети, както и трикове във всяка глава на тази приказка за блокбастър!

Батман годишен №5

(Изображение: Батман годишен №5, DC Comics)

Джеймс Танион IV започна своя Батман, след като Том Кинг приключи един от най -добрите – и най -дългите – на всички времена. Въпреки това Танион се държи срещу това предизвикателство, особено с наскоро обвитата война на Жокер. Този годишен … който все още ще се счита за месечен комикс за DC, който трябва да проверите този декември, въпреки „годишния“ в заглавието… изследва нов любим на феновете герой: Clownhunter. И така, кой е това дете? Е, ще открием.

Писател: Джеймс Тинион IV
Изпълнител: Джеймс Стоко
Дата на издаване: 29 декември
Официално искане:

Новата бдителност, разбрана като Clownhunter, беше звезда на „Войната на Жокера“ – обаче какъв е трагичният произход на този тийнейджър убиец? Точно как родителите му умряха от ръцете на Жокера, както и има ли място за него в развиващия се град Готъм? Може ли да има изкупление за прословутия Clownhunter?

Тази легендарна приказка рецидира писателя Джеймс Тинион IV, както и художника Джеймс Стоко, разказвачите зад категоричната приказка за клоунхунтер от Батман: Жокерската зона на войната №1!

Суперменните финали на Брайън Майкъл Бендис

(Изображение: Action Comics #1028, DC Comics)

След 20 години Брайън Майкъл Бендис напусна Marvel Comics, за да композира Superman за DC Comics. Въпреки това, сега, само три години по -късно (или така), той обгръща Супермен, както и екшън комикси. Подобно на много от работата на Бендис, хората или го харесват, или не го харесват, но той винаги е чудесен за обсъждане. Имам един приятел, който заяви, че това е най -добрият състав на Супермен от години, но най -лошият екшън комикси от години. Не съм сигурен как точно работи това. Все пак това са два месечни DC комикси, които трябва да проверите този декември, защото. Защо? Тъй като Бендис обича да напуска следващия автор с невъзможна задача. Например, методът, който той завърши с смелчания си, на практика се почувства, че умишлено желае Ед Брубакер да страда. Но първо, ние изискваме да видим как точно напуска Супермен.

Superman #28
Художници: Иван Рейс, както и Джо Пардо
Дата на издаване: 15 декември
Официално искане:

Митологичен, финал

Това е последният щанд на Guy of Steel в тази последна приказка за Супермен от екипа на суперзвездата на Брайън Майкъл Бендис, Иван Рейс, както и Джо Прадо! Супермен идва да се справи с това, че се справя с извънземна надпревара, на която отчаяно желае да помогне, преди да е толкова късно. Тъй като космически задвижваната раса разбираше като целта на Synmar, тяхната смъртоносна сила на прегърнатата планета на Guy of Steel, Супермен открива, че се е изтласкал покрай всичко, с което някога се е сблъсквал! Пригответе се да изживеете момент на електроцентрала за Superman, който е години в създаването!

Екшън комикси #1028
Изпълнител: Джон Ромита -младши
Дата на издаване: 22 декември
Официално искане:

Домът на Кент, епилог

Иновативният екип на Powerhouse на Брайън Майкъл Бендис, Джон Ромита -младши, както и Клаус Джансън приключиха своя Comics Comics! С финалаСъдбата на подземния свят на Метрополис най -сетне е време, че всеки член на дома на Кент да се справи с неизвестното си бъдеще, включително Лоис, Конър, Джон, Кара, Джими, и, разбира се, Кларк Кент! Тази самостоятелна история на Superman свързва нишки от приятеля на Superman Jimmy Olsen, Lois Lane, Superman, Justice League, Legion of Super-Heroes, както и други незабравими серии в Epic-и неочаквани-Ways!

Е, това са нашите препоръки за месечни комикси на DC, които трябва да проверите този декември – но както винаги, бихме искали да чуем от вас. както и кой гледа напред, но все пак се страхува от бъдещата държава?

(Препоръчано изображение: Superman #28, DC Comics)

Leave a Comment