Krypton, отменен от Syfy, също така напредъкът спря на серията Lobo Spinoff

Амбициозната серия за дядото на Супермен няма да се завърне, след като приключи втория си сезон тази седмица. Syfy желаният Криптън се отмени, след като резултатите му паднаха с много повече от половината за сезона на второкурсниците. Интересното е, че те първо се организираха за разширяване на франчайзинга, като въртят поредица, базирана на героя на Лобо, за която отчете, че през юни съобщихме. Криптън в крайна сметка беше изненадващ хит за Syfy в първия си сезон, като отбеляза най -големите резултати, номерата на мрежата от години. Все пак той дойде на висока цена, като лицензионните такси отиват в Warner Bros., DC Entertainment, както и на David S. Goyer. С екзотични, извънземни настройки, както и страхотни оферти от цифрови ефекти, шоуто също струва доста малко за производство. Всичко това играе защо те отмениха Krypton, както и той има изключително малко да завърши с високото качество на шоуто.

Стрийминг войни в игра?

Снимка чрез DC Entertainment

Родителският бизнес както на Syfy, така и на Krypton скоро ще се бори на дигиталното поле на битката в стрийминг войни. Warner Bros. ‘HBO Max, както и услугата NBC/Universal Streaming ще бъдат предстоящи. Всъщност, тъй като строгите политики за стрийминг на Warner Bros. доведоха до това как точно Krypton се отменя. Първият сезон на шоуто потоци на DC Universe. Премиерата на втория сезон се озова в приложението Streaming, но само за ограничено време. Междувременно Syfy запазва само правата за стрийминг за петте много скорошни епизода. Това означава, че всеки път, когато хората обичат да пият серии като тези, няма метод за феновете да го правят. Ето защо онлайн резултатите са толкова важни за мрежи като SYFY, тъй като това е единственият метод за приходи от поредицата.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Трудността на Syfy да запази сериите в плаване

Разбира се, проблемите на Syfy да поддържат предаванията им, сега не са отстранени, когато Krypton е отменен. Мрежата поема възможности за много оригинално програмиране, само за да може да не изпълнява, както трябва. Важна скъпа, района не направи достатъчно резултати, за да валидира разходите, въпреки че Amazon Prime влезе в Save Series. Така че е възможно DC World или HBO Max или и двете, да се намесят, за да възкреси серията на своите платформи. Феновете вероятно са разстроени Syfy, че желаният Krypton е отменен, тъй като току -що представиха генерал Zod. Поредица за дядото на Супермен може да не изглежда интересна, но Криптън разказа изключително завладяващи истории.

Тъй като поточните войни се затоплят, вероятно ще видим по -малко, както и по -малко серии като тези. Не космически сериал за супергерои, но по-скоро показва от един голям медиен бизнес в мрежата на още един конкурент. Когато всеки мега-студио има своя собствена услуга за стрийминг, тези магазини са идеални. Те включват печена фенбаза, която стрийминг бизнесът може да използва много по-добре от конвенционалната мрежа.

Какво мислиш? Споделете мислите си за това да видите Криптън, отменен от Syfy в коментарите по -долу. Или споделете кратката статия за социалните медии, така че вашите добри приятели могат да се включат в дискусията.

Leave a Comment