Режимът на екипа на X X-Men разкри! Кои са предпочитаните мутанти на Кракоа?

След като Marvel изложи новите резултати от членовете на екипа на X-Men, като Polaris спечели последния слот в списъка, те гарантираха, че скоро ще разкрият новия отбор. Ако са открили нещо от феновете, защото началото на зората на X ERA, това е, че просто не можем да чакаме повече. Обаче едно нещо, което дори не забелязахме? По време на зората на X ERA никога не е имало действителен екип на X-Men. Разбира се, имаше и други отбори, като X-Force, ЦРУ на Кракоа. както и X-Factor, FBI. Разбира се, има и Excalibur … хм, интелигентността на другия свят, наблюдението, както и разузнаването. И освен това, Hellions по същество са екип на Black Ops. Въпреки това няма X-Men. Така че, това е подходящо само за режим на X, най-накрая имаме официален екип на X-Men. Както заяви писателят Гери Дъгган в съобщението на Marvel:

„Моята привилегия е, както и чест да бъда преиграта с Пепе Ларраз, тъй като ние хвърляме прекрасни, както и смъртоносни рискове на X-Men в началото на юли. Мутанти са спасили сами, както и сега ще спасят света. Кракоа ще отглежда корени във финансирането на света, Ню Йорк, както и встъпителната година ще звезди Циклоп, Marvel Girl, Rogue, Wolverine, Synch, Sunfire, както и Polaris. Рисковете за Земята ще дойдат бързо, както и удари силно, както и всяка страница от Пепе, както и Марте ще удари косата ви назад. Ще се видим през юли. ”

Така че, нека да разгледаме по -добре новия екип!

Лидерите на режима на екипа на X X-Men, Cyclops, както и Marvel Girl

(Изображение: Marvel Comics)

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Кой друг може потенциално да води новия екип на X-Men с режим на X, но още първите няколко Krakoa, Mutandom, Scott Summers, както и Jean Grey? Добре … може да са в полиаморна връзка с Върколака … и Ема Фрост … и потенциално други. Кракоа, Амирит? Събитията от X от мечове показаха, че мирният съвет има недостатъци, както и мутантите на Кракоа се нуждаят от екип, който да се събере отзад. След като Xavier, както и Magneto предоставиха на Jean мястото си обратно в съвета, както и циклопи, за да се заеме преди това апокалипсис на седалката, двамата ги отказаха, за да напишат X-Men-екип, където Кракоанс ще гласува за членовете. Е, освен Жан, както и Скот, тъй като в крайна сметка това е техният екип. Сега за кого гласуваха мутантите на Кракоа?

Този, който избрахме за екипа на X-Men, Polaris

(Изображение: Marvel Comics)

Разбира се, разбрахме, че Поларис, дъщерята на Магнето, беше част от екипа. С осемте състезатели, включително наистина фаворити на фен на тежкото удряне като Banshee, Sunspot, както и Cannonball, Polaris имаше силни коефициенти, но не много хора биха предположили, че ще спечели цялото проклето нещо. Въпреки това, има едно нещо, свързано-както и би било вярно за всеки тип от осемте X-Men за режима на X Team. Точно колко напредък на характера Гери Дъгган ще може да се развие за толкова кратко време, без да разбира един от основните герои до само няколко месеца преди излизането. И все пак е чудесно да видите хора със зелени коси, представени в екипа.

Върколакът официално е част от режима на екипа на X Age X-Men. Въпреки това не толкова Върколак.

(Изображение: Marvel Comics)

Лора Кини. X-23. Изцяло новият Върколак. Докато Логан беше мъртъв и/или редуваща се версия на истината на себе си, Лора се зае с мантията на баща си, както и служи на света като отличен Върколак. Тя дори получи свой собствен X23, сега малкото си разузнавачи на братя (член на новите мутанти). Не разбираме дали Логан е поставил името си за екипа, но истината, че Кракоанс гласува за Лора, е доста страхотна. Също така, тя сега ще се покаже на режима на екипа на X X-Men с някои легенди, както и не само на измерените във времето тийнейджърски X-Men.

Ще трябва ли Excalibur, както и режимът на екипа на X X-Men да се бие над Rogue?

(Изображение: Marvel Comics)

Въпреки че Rogue е един от най-известните герои на X-Men, е малко неочаквано да я видите тук. Тини Хауърд вече прави отлични неща с героя в Excalibur, както и би било жалко да я видите да напусне този екип. Плюс това има – всъщност – безброй други мутанти, от които да изберете. Също така, за екип, който започна като метафора за гражданските права, отново има и многобройни бели герои. Следващите две са единствените членове на екипа на X-Men в режим на X, които не са бели. Цветна дама или транссексуален мутант на цвят би било много по -подходящо, защото вече виждаме Rogue с участието в още една книга.

О, Polaris също е в X-Force … но Сирин може най-вероятно да изпълни функцията си, ако Лорна трябва да напусне.

Фенът предпочиташе характера, който е недостатъчно използван повече от десетилетие: Sunfire

(Изображение: Marvel Comics)

Защо много повече комикси не искат да използват Широ Йошида? Винаги, защото дебютът му в X-Men (том 1) #64, той е бил предизвикателен герой.Отначало той нападна Вашингтон, за да отмъсти за живота, изгубен в Хирошима, както и в Нагасаки, но по -късно видя атаките си като контрапродуктивни. Все пак той е бил с много. В един момент той беше дори конник на Апокалипсис (заедно с Гамбит). Отлично е да го видите в толкова голям момент по време на режима на X и част от новия екип на X-Men.

Най-значимата изненада на новия екип на X-Men за режим на X: Synch

(Изображение: Marvel Comics)

Ако не сте запознати със синхронизацията, не чувствайте, че не сте страхотен фен на X-Men. Той не е герой, който виждаме, добре, някога. Всъщност, когато Джонатан Хикман използва героя при последните проблеми на X-Men, това беше първият за първи път, когато го видяхме изобщо. Историята на Хикман също беше фантастична. Той, Лора, както и Дарвин влезе в трезора, където времето се движи много по-бързо, както и там, където има пост-хумани вместо мутанти. През вековете си в трезора той, както и Лора се влюбиха, но тя умря, преди да се върне на земята – както и преди цереброто да спаси спомените си. Синхронизирането обаче има предвид всичко това. Ще бъде забавно да видите как точно общува с Wolverine, сега, когато те са в точно същия екип на X-Men, както и как точно ще бъде част от режима на X.

Задържане на варианти на корици, празнуващи новия отбор

Как се прави огромно събитие по -голямо? Вариантни корици! Въпреки това този път е вид готино. Получаваме четири свързващи корици, но с различни артисти, изобразяващи всеки герой. Виждали сте няколко от тях за всеки герой, но точно тук той е изцяло, заедно с имената на всеки художник:

(Изображение: Marvel Comics)

Juann Cabal – Professor x

Кармен Карнеро – Момиче от Marvel

Праскова Момоко – Сън

Iban Coello – Synch

Б. Силва – Циклоп

Natacha Bustos – Wolverine

Патрик Глисън – рог

Джошуа Касара – Поларис

В какво вярвате от новия екип? Бихте ли предпочели други герои? Или този екип е чудесен избор?

Пълен корица на X-Men #1 от Pepe Larraz. (Изображение: Marvel Comics)

(Препоръчано изображение: Marvel Comics)

Leave a Comment