Колективни мисли за март 2015 г .: Част 2 – Много повече неща! и още!

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

от KC Carlson

Кутията на Marvel’s Pandora (голяма достатъчна за четири)

Marvel много герои Trick Wars: Battleworld Box Set Slecse

Marvel много герои Trick Wars: Battleworld Box Set Slipcase (Marvel): Най -новото влизане в Marvel „Overkill?“ или „Най -голямото нещо някога!“ Sweepstakes (не харесвам да съдя …) е този невероятно значителен набор от 500 долара книги, събиращи абсолютно каквото и да е относно серията Marvel Marvel Trick Wars от 1984 г., продължението на Trick Wars от 1985 г., серията Trick War от 2004 г. с участието на Ник Фюри (за която всички забравят) и публикуваното все още (но Marvel го застрашава през последните пет или шест месеца) 2015 Trick Wars.

Думата на улицата (или поне в увредената от мозъка глава) също показва, че този набор от кутии ще включва всички видове екстри-включително (евентуално) някои (специфични за епохата) изрезки от нокти от тогава Marvel EIC (и оригинални трикове войни Писател) Джим Стрелец! Защо? Мога да предположа само за клониране … някой трябва да спаси забавната индустрия на книги, нали?

Току -що ме препоръчаха адвокатите на Уестфийлд (здравей, Хари!), Че трябва да кажа на всички вас, че каквото и да е в последния параграф, е лъжа, която измислих. Е, с изключение на частта за това, че Джим Стрелец е тогавашният писател на Marvel и Trick Wars. Това всъщност беше вярно. Частта за него всъщност спестява забавната индустрия за книги. Ами … хммм.

Зависи на каква земя четете това, нали, Грант?

Къде бях аз? О да…

The Marvel много герои Trick Wars: Battleworld кутията Set Slecase (да, това е истинско!) Всъщност включва всичко това:

Marvel много герои Трик войни: за битка и премиерна премиера на премиера

Marvel много герои трик войни премиера твърда корица

Нещото: Battleworld Premiere Hard Cover

Secret Wars II том 1 премиера твърда корица

Secret Wars II том 2 премиерна твърда корица

Secret Wars II том 3 премиера твърда корица

Secret Wars II том 4 Премиерна твърда корица

Marvel много герои Трик войни: След премиерата твърда корица

Премиера на тайната война с твърда корица

Отвъд премиерата на Trick Wars Premiere

Тайните войни: Зад кулисите премиера твърдо корица

и възвишеният* плакат на Алекс Рос на известната корица, за да подмами войни №1.

Marvel SEZ: „С участието на оригиналните герои срещу злодеите в битката на Beyonder, пътуването на Big B към Земята и кръстосания на линията, който последва, изключително приглушената война на Ник Фюри и други! Всички връзки, последващи действия и редуващи се вземания-включително ориентиран към Spidey поглед към първите войни за трикове, най-дивото нещо приключение на всички времена и реванш от велики и зли като изключително различна група се разбиват до Battleworld! Плюс: цял том, пълен с всички специални функции, които можем да намерим. ”

Няма брой на страниците за този продукт по време на пресата, но той вероятно ще надхвърли над 1000 страници спрямо тези 11 тома на твърди корици. Плюс това, най -вероятно е тежко, за да убиете невъзможния човек, ако го припечете над заострена му битова глава. (Ако приемем, че можете да го хванете!) Предлага се през юни.

*Това е правилното. Този плакат е по -малък от вар. Всъщност се съмнявам, че плакатът дори ще бъде мента, ако се опитат да го натъпчат в кутията с всички тези тежки книги!

Този месец в традиционните колекции от комикси

Бък Роджърс през 25 век: Общият вестник Sundays том 3: 1937-1940

Бък Роджърс през 25-ти век: Общият вестник Sundays том 3: 1937-1940 (Hermes Press): Продължаване на критично признатия, пълен цвят, голям формат, тотално преиздаване на тази исторически съществена и новаторска лента за вестници. В допълнение към всички ленти (представени в оригиналния им таблоиден формат), има и съкровищница от документални материали, включващи специални въвеждащи есе от 16 страници, заседнали със снимки на производствени произведения на изкуството, играчки и маркетингови материали. Освен това тези ленти никога не са били събрани и са били старателно възстановени. 208 страници 11 ”x 14” цвят на твърда корица. Предлага се през май.

Пълна Честър Гулд Дик Трейси том 18

Пълният Дик Трейси на Честър Гулд Том 18 (IDW/LOAC): Този том доста обхваща 50 -те години на миналия век с всички ленти от 15 декември 1957 г., с 11 юли 1959 г. Стилът този том е свързан, когато дребните престъпления се взривят на контрол. Въвеждат се и много нови злодеи, включително кралицата на Gamecock Miss Egghead, кубинския трик военнослужещ Вунброу, трагичното главоболие и причудливите Попси и нейната майка. Хвърлете в Wacko, наречен Pantsy, преследване на крос след милион долара скрит плячка, Трейси, оставен за мъртъв на пуст остров, и няколко много милиона в монети на слот устройства и имате цял обем от обем от обем причудлив от ума на Честър Гулд. Плюс това, ние дори не сме обсъждали Mole-Lookalike на име Rhodent! Свети Моли! 276-страница 11 ”x 8,5” B&W Hard Cover. Предлага се през април.

Поли и нейните приятели: тотален SundAY Comics: 1928-1930

Поли и нейните приятели: Общо неделни комикси: 1928-1930 (IDW/LOAC): Това е моят избор на седмицата! Това препечатва всички неделни страници на Стерет от височината на неговия „сюрреалистичен период“ в огромен стил на шампанско 12 ″ x 16 ″, за да могат да бъдат напълно оценени. Книгата включва също Topper ленти на Sterrett „Dot and Dash“ и „Sweethearts and Wives“. По -голямата част от тези неделни ленти никога досега не са били препечатани. Поли Перкинс е млада, блондинка, а ябълката на множество око на млад мъж. Но докато Поли е навън в града или се разпада на плажа, именно нейното домакинство произвежда целия хъб! и по -голямата част от сюрреализма. (Следете котката на Paw, Kitty, въпросът за пантомимата на света на комиксите!) Опакован с всеобхватния произход и биографски материали, които превърнаха библиотеката на американските комикси „златен стандарт“ в препечатките на ленти. 176 страници 12 ”x16” цвят твърда корица. Предлага се през април.

Скромност Блейз Том 25: Разстоянието на убийството

Скромност Блейз Том 25: Разстоянието на убийството (Книги на Титан): Най-новата в тази отлична поредица, събираща известни приключенски ленти на „ритането на задника Femme Fatale“ от Питър О’Донъл и Енрик Бадия Ромеро. Три необичайни истории се събират за изключително за първи път: „Гуидо Джинксът“, „Разстоянието на убийството“ и „Аристо“. Всички капете с традиционно приключение, „60 -те години шик и мразовити войни трепети. 104 страници 9 ”x 12” цвят мека покритие.

Големи книги

Унищожаване: завоевателно омнибус

Анихилация: Завоевател Омнибус (Marvel): След войната за унищожаване опустошена галактика се бори да се възстанови. Корпусът на Нова е унищожен, оставяйки само Ричард ездач. Кой ще се увеличи, за да охранява галактиката от риска от Ultron? Когато HomeWorld Kree е нахлул от техноорганичната фаланга, Star-Lord трябва да води отбор на дрипаг в битка зад линиите на противника с състав, който включва богомолци, бъгове, Groot и Rocket Raccoon! Междувременно новият квазар търси мистериозен спасител – и Нова и Гамора са поети от фаланга! Кой е обитаван от обитатели, наречен Wraith? Може ли новата мутанти Warlock напълно безплатна Нова? И какво наистина след това са Ultron и Phalanx? Това е една от отличните сюжетни линии, които предефинират космическите за съвременната вселена Marvel. И сега всичко е на едно място! Не го пропускайте! Написано от Дан Абнет, Анди Ланинг, Кийт Гифен, Кристос Гейдж и Хавиер Грило-Маркуач. Пътен от Шон Чен, Брайън Денхам, Уелинтън Алвес, Пол Пелетиер, Майк Перкинс, Тимоти Еко-приятелски II, Майк Лили, Кайл Хотс и Том Рани. Покритие от Aleksi Briclot. Събиране на Нова (2007) #1-12 и годишен №1, Анихилация: Пролог за завладяване №1, Анихилация: Завоюване: Звезда-Лорд № 1-4, Анихилация: Завоюване: Квазар № 1-4, Анихилация: Завоевание: Wraith #1 -4, унищожаване: завоевание #1-6 и сага за унищожаване. 872 страници с мащабна цветна корица. Предлага се през юни.

Справедливо дружество на Америка: събитие от 75 години

Society Society of America: събитие от 75 години (DC Comics): Друга колекция за годишнина на DC без конкретни подробности за това, което е в него, въпреки че е най-вероятно безрисково да се посочи, че основните приключения от златния век на поредицата във всички- Ще бъдат включени Star Comics, в допълнение към проби от възраждането му през 60 -те години (като гостуващи звезди на Justice League of America) до пълното възраждане и успех от 70 -те години на миналия век. Потърсете работа на Гарднър Фокс, Джон Брум, Робърт Канигър, Рой Томас, Джери Ордуей, Джеф Джонс и в идеалния случай много други. 400 страници с мащабна цветна корица. Предлага се през май.

Усаги Йоджимбо Сага том 3

Saga Saga Usagi Yojimbo Том 3 (Dark Horse): Третият том в категоричните компилации на Dark Horse’s Usagi Yojimbo показва легендарната поредица на Стан Сакай в най -добрия случай! Усаги е изправен пред плашещ нов враг, който използва демонска маска; Сюжетният сюжет на „Grasscutter“ на Eisner получава продължение „Връщане към Атсута светилище“; Историята на PickPocket Kitsune е разкрита; Фен-любим герой Сасуке Демонът Кулер дебютира; И съкровен съюзник отдавна повярва, че мъртвите се връщат! През цялото време сюжетът на Сакай представлява майсторски клас във формата на комиксите. Събира Usagi Yojimbo том три #31- #52, заедно с истории от Dark Catine предоставя и други. 616-страница 7 ”x 10” B&W Softcover. Предлага се през май. Предлага се и в подписано и номерирано ограничено издание.

Издания на художник/галерия

„Животът и времето на Дон Роза“ на изпълнителя на Скрудж МакДук: Том 1

„Животът и времето на Дон Роза“ на „Скрудж Макдук“ на изпълнителя: Том 1 (IDW): Е, това е просто Дъки! Наградената работа на Дон Роза на Айснер върху живота и времената на Скрудж Макдук разказа историята на ранните дни на Penny-Pinching Mallard, преди да направи легендарния си богатство. Роза взе оригиналните произведения на легендарните истории на патиците на Карл Баркс, попълни (повече от) няколко пространства в времевата линия и създаде своя собствена легендарна работа – която сега се събира изцяло в три тома на Fantasti на IDWФормат на изданието на C художник. Първият том (извън април) ще събере първите шест глави от живота и времената на Скрудж Макдук, с корици и избрани дизайни на Роза, която напълно си сътрудничи и помага в производството си. Както винаги, всички страници за изданията на художник корекции. Плюс това, избраната хартия е възможно най -близо до оригиналните арт бордове. Ако искате това, не се колебайте да поръчате, защото ще има друга значителна група фенове на Disney Duck (извън феновете на комиксите), които също ще бъдат изключително мислещи за този проект. 160 страници 14 ”x 20” B&W (но сканирано в цвят) твърда корица. Предлага се през април. Без глупак!

Книги Zines About Comics

Ace Magazine #1

Ace Magazine #1 (Time Capsule Productions): Първият проблем на ново организирано месечно списание. Заглавието е съкращение за „всички оценени комикси“, с двойно значение. „Първо, относно естетическата и важна стойност на историите с гледна точка и оценки на комиксите, които да търсят. И, две, като инструмент за колекционерите да екранизират и да оценят колекциите си или посетителите да струват точно много предпочитано заглавие. ” Най -важната карта за повикване на публикацията е организираното му актуализирано ръководство за разходите (както и „точни и задълбочени“), фокусирайки се върху „горещи“ книги. Той също така обещава „интервюта с най-добрите създатели на комикси, визуализации и оценки на най-новите комикси и функции на предстоящите филмови, телевизионни и дигитални медии, базирани на комикси, плюс новини и мнение“. Първият проблем предстои през март и включва обширни интервюта с Харли Куин и художник на Power Woman/писател Аманда Конър (с принос от Пол Дини за произхода на трика на Харли) и Batman/The Woods Scribe James Tynion IV, в допълнение към статиите върху Lumberjanes и увеличаването на валкириите. Публикувано от продавача Робърт Йеремиан и редактиран от Джон Б. Кук (художник/редактор на комикси). 112-страници 7 ”x 10” Цветово списание.

Alter Ego #132

Alter Ego #132 & Back Problem Magazine #80 (Twomorrow): Twomorrow празнува 75 години от флаш и екологичен фенер в тези два проблема с квази-кръстоса на техните водещи списания за комиксите. Alter Ego (редактиран от Рой Томас) разглежда произхода и приключенията на Златния век (и ранната сребърна епоха) на двата героя, докато проблемът с гърба (редактиран от Майкъл Еври) обхваща 70 -те и 80 -те години. Големи оферти за винтидж изкуство ще бъдат на екрана и в двете списания, а проблемът с гърба също има специална функция, отбелязвайки предстоящото (и историческото) преместване на DC Comics на Западния бряг, като отбелязва различните офиси на DC в Ню Йорк през годините, в годините, в годините, в годините, в годините, в годините, в годините, в годините, в годините, като отбелязват различните офиси в Ню Йорк в град в град, като празнуват различните офиси в Ню Йорк, през годините, в един години, в един години, като отбелязват различните офиси в Ню Йорк, през годините, чрез отпразнуване Публикувано и съставено от Уестфилдър Боб Грийнбергер. Всеки проблем е 84 страници в пълен цвят.

Списание за обратно проблем № 80

_____________________________

KC Carlson SEZ: Разбира се, аз се разминах, когато предположих, че комплектът на Marvel Trick Wars Box може да има някои нокти на пръстите на Jim Shooter в него. Но не е като Marvel никога да не е създавал никакви публикации с действителна човешка ДНК в тях. Това се е случило поне два пъти (което разбираме).

Ескадрила върховен

През 1996 г. съкровеният редактор Марк Груенвалд изведнъж почина от вроден сърдечен дефект. Тъй като последното му желание беше да се използва пепелта му в част от комикс, след смъртта му той беше кремиран, а пепелта му беше смесена в мастилото на първото отпечатване на колекцията за меки корици на ескадрилата Ultimate Trade, която беше написана от Марк.

По-рано, през 1977 г., четирите тогавашни членове на Rock Band Kiss бяха изтеглени от регистрирана медицинска сестра, свидетел на нотариус и се изсипаха във ватите на червеното мастило, използвани за отпечатване на техния комикс (още първия проблем на Marvel Комикси много специални, в които участваха групата). Освен това, уж е бил свидетел на Стан Лий и създателите на книгата (Стив Гербер и Алън Вайс). Следващите слухове спекулират, че червеното мастило, съдържащо Bloo

Leave a Comment