Warner Bros. и Netflix в разговори за подновяване на Луцифер за сезон 6 разширяват серията миналия „финал“

, когато Луцифер направи своята триумфална завръщане в Netflix, след като бе отменена от Fox, феновете на сериала се заеха в Twitter, за да лобират незабавно лобиране за нов сезон. В крайна сметка те получиха новината, на която се надяваха, но това дойде и с някои лоши новини. Луцифер щеше да се върне за още един сезон, но това ще бъде последният в поредицата. И все пак, тъй като тогава проблясъците на надеждата за бъдещето на шоуто позволиха на феновете да се придържат към идеята, че Луцифер сезон 5 няма да бъде толкова окончателно, колкото предложи. В изненадващ ход, Netflix обяви, че удължи последния сезон на Луцифер с шест епизода. Вместо нормалния Netflix 10, те ще направят общо 16 епизода, за да затворят шоуто. И все пак, нов доклад предполага, че Warner Bros. и Netflix водят преговори, за да върнат Луцифер за сезон 6, дори преди премиерите на следващия сезон.

Преброявайки епизодите, произведени от Fox, Луцифер вече е един от най-дългогодишните оригинали на Netflix, със 77 епизода. Също така е известно, че стримерът изрязва предавания без угризения. От анулирането на проблемните ненаситни след два сезона до отмяна на популярния един ден по едно, Netflix не е място за дългогодишни шоута. И така, докато Netflix досега е създал само 26 епизода от поредицата, Луцифер е видът на ексклузивно съдържание, което обичат. Има много епизоди, които да се разпадна и верен фенбаза, които ще останат абонирани. (Като част от сделката за спасяване на Луцифер, Netflix спечели изключителни права на стрийминг към серията за пренасочване.) Също така, те имат още един имот на Warner Bros. в развитието най -добре, Neil Gaiman’s Sandman Series.

Защо Warner Bros. и Netflix биха искали изобщо да подновят Луцифер за сезон 6?

Изображение от Ерик Воук през Фокс

Има много неща, които работят срещу Луцифер в епохата на стрийминг войни. С HBO Max на хоризонта, Netflix и Warner Bros. скоро ще бъдат конкуренти. Тъй като медийните гиганти искат да консолидират своите имоти, Луцифер изглеждаше предопределен да върви по пътя на сътрудничеството на Marvel/Netflix. Въпреки съобщението на продуцентите, които казваха, че ще могат да напишат истински завършек за шоуто, феновете поискаха повече. Тъй като последният сезон премиери, „Lucifans“ публикува цял ден в социалните медии с молба Netflix да поднови поредицата. Още по -интересно е, че последният сезон е в производството. Така че, ако Warner Bros. и Netflix водят преговори за подновяване на Луцифер за сезон 6, това трябва да означава, че обичат това, което виждат.

Новините за дискусиите бяха докладвани за първи път от TVLine.com и по -късно потвърдени от Deadline. Този вид изтичане на пресата вероятно се подразбира да покаже на една страна колко доволна това ще направи феновете. Това обаче не означава, че сделката е заключване. Всъщност това може да е тактика за преговори. Когато противопоставянето между Disney и Sony заплаши, че Spider-Man в MCU, феновете потърсиха един от партньорите, които да обвиняват. Кажете, че Warner Bros. иска да отмени Луцифер, просто за да започне часовника да тиктака кога ще върнат правата. Ако те са тези, които се отдалечават от разговорите сега, феновете на Луцифер ще им се ядосат много. Ако Netflix иска да отмени шоуто, защото трябва да продължи да плаща, за да лицензира героите, те стават лошите.

Да се ​​надяваме, че не е нищо толкова драматично. Луцифер е шоу, което работи изключително добре, въпреки глупавата си предпоставка, „дявол за решаване на престъпления“. Ако Warner Bros. и Netflix обновят Луцифер за сезон 6, всички печелят.

Какво мислиш? Трябва ли да сложат край на Луцифер или да върнат шоуто за поне един много повече? Кажете ни в коментарите.
Препоръчано изображение чрез Netflix.

Leave a Comment