Комикси, които посетителите няма да виждат от месеци … това е толкова странно хоби …

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

KC Carlson, както и наетия му мускул.

Колона на KC от KC Carlson

Тук избираме някои навременни (?) Препоръки за визуализациите на август (за октомври за доставка) – в магазините днес!

DC комикси

Кошница с глави №1

Не съм голям фен на комиксите на ужасите, но ще разгледам новите комикси за дома на Hill. Замислен от Джо Хил (NOS4A2, както и Locke & Key), линията дебютира на 30 октомври (ден преди Хелоуин) с министерството на шест издания, кошница от глави №1, написана от Хил, както и илюстрирана от Леомаци. Също така има резервна функция („морски кучета“), която ще „плава през всички заглавия на Hill Home!“ В спазването на месеци тези нови заглавия като Low, Low Woods, Family Dollhouse, Daphne Byrne, както и Plunge ще дебютират. Моля, вижте новите визуализации на DC за много повече подробности, както и за проби. Те не се шушуват като конвенционални комикси на ужасите, така че може би наистина ми хареса това …

Жокерът: Година на злодея №1

Жокерът: Година на злодея №1 е съавтор на Джон Карпентър, както и от Антъни Бърч. Може би сте виждали няколко филми на режисьора Карпентър, преди той да нахлуе в комикси!

Сериозният №1 на Батман

В гроба на Батман, написан от Уорън Елис, най -големият детектив в света трябва да се опита да обитава ума на страдащия от убийство, за да разреши дело. Елис се присъединява към редовния партньор на художника Брайън Хич (с Кевин Ноулан!) За тази нова поредица от 12 издания. Може ли Батман да представи живота на труп с полуяден да се занимава, без да се умира? Не знам обаче, че бих искал да открия анонимния писател, който постави това описание в мозъка ми!

Птичи плячка №1

Птици на плячка №1-Винаги се радва да види хищни птици, които се връщат в непрекъснатия състав на DC Comics, с участието на постоянно променяща се комбинация от най-добрите женски герои на DC. Той започна метод още през 1996 г., когато Черният канарче, както и бившият Батгирл (Барбара Гордън, като Оракул) се събраха, за да се борят с престъпното престъпление в Готъм Сити. Дългогодишните посетители си спомнят, че тази серия предостави (тогава) наскоро осакатяваше Batgirl нов метод за отстъпване. Хънтърс също беше полурегулярен герой, както и сериалът има около 20 други членове на актьорския състав (най-вече жена Блекхоук, Огромна барда, Юдомастър, Катана, отров Айви, котка жена, както и дори мъже като Blue Beetle, Nightwing , както и wildcat). Трикът на DC Six Super-Team също предложи много на членството в обръщане. Тази нова поредица е написана от Брайън Азарело, както и изкуството, както и кориците са от Емануела Лупачино, както и от Рей Маккарти, като първият проблем също има вариант на карти от Дж. Скот Кембъл.

Метален човек №1

Металният човек също се появява отново в нова поредица от 12 издания, започваща през октомври, от иновативния екип на писателя Дан Дидио (по-добре разбран за ежедневната си задача, управляваща издателската компания), както и художниците Шейн Дейвис, както и Мишел Делеки. Измислено произведено от д -р Уил Магнус, се очакваше метъл човек да бъде „нормални“ роботи, но техните реакционетри бяха малко натъпкани (както бяха много от изобретенията на Магнус), както и роботизираният метал, завърши с емоции като както и чувства, точно както рутинните хора. Тина (Platinum) беше единственият член в началото с „човешко“ име, както и в крайна сметка беше много повече „човек“, когато падна като с Магнус. Интересното е, че оригиналната поредица от Metal Guy стоеше сама, тъй като героите много останаха настрана от останалия свят на DC до много по -късно от другите серии. Първоначалният цикъл е отменен преди приключването на 60 -те години на миналия век, въпреки че понякога (и безуспешно) се съживява от време на време. Тази нова серия включва много повече настоящи DC Touchstones, като The Dark Multiverse.

Тайни на зловещия дом №1

Тайни на зловещия дом №1: Точно навреме за Хелоуин, DC съживява едно от традиционните им заглавия на серията на ужасите за антология в стил престиж от 80 страници-въпреки че този път около традиционните герои на DC (като Харли Куин, детектив шимпанче, Затана, Джон Константин, както и атомът) участват активно. Готови ли сте за традиционния страховит вампир Батман? Създателите включват Пол Дини, Рафаел Албукерке, както и повече, с корица на Джон Ромита, младши, както и разход Sienkiewicz.

Marvel Comics

X-Men #1

X-Men 1: Е, наистина се надявах да успея да съставя малко за това ново заглавие на X-Men, написано от Джонатан Хикман, както и илюстрирано от Лейнил Ю, което дебютира този ноември. Колкото и да се разгледах в мрежата за информация за тази серия, бях бомбардиран от различен електронен боклук. Не разбирам дали Marvel е хакнат, но забелязвам, че те също не винаги вършат фантастична задача в обсъждането на общите иновативни екипи в визуализациите на Marvel. (Освен ако не е вездесъщото „tba“Съставяне, както и черпи голяма част от продукцията на Marvel този месец.) Големият късмет, Marvel Maniacs! Marvel не го прави просто за вас (или нас) в наши дни!

Marvel Monograpy: Изкуството на Стюарт Имонен

Едно чудо, което мога от все сърце, е Marvel Monograph: Изкуството на Стюарт Имонен. Тази търговска мека корица на 112 страници е пълна с фантастичната работа на Immonen върху заглавия като Cult-Favorite Nextwave: Агенти на H.A.T.E., Thor, Amazing Hulk, New Avengers, All-New X-Men, както и забележителен Spider-Man! Добре, страхотни неща !!! (Хей, DC: Къде е вашата колекция Immonen? Изисква се да направя списък за вас?)

Невероятна Мери Джейн №1

Е, това би трябвало да е интересно. Женски герой, който не е супергерой, получава собствена непрекъсната серия в забележителната Мери Джейн №1! (Или е? В описанието се посочва както „продължаващи серии“, така и „пет фантастични въпроса“. Holy Correading Gaff!) Е, надявам се, че е продължаващ, тъй като MJ е един от най -добрите, както и най -готините поддържащи герои от всички времена, както и тя е достойна за солов изстрел! Този първи проблем е на Лия Уилямс, както и от Карлос Гомес, както и е натъпкан на скобите с действие, блясък, песъчинка, както и на SASS. Както и непознат за MJ, Мистерио тайно се забърква с нея!

Удивителен Спайдърмен: Пълен кръг

Amazing Spider-Man: Пълен кръг е един от онези снимки, които може да тръгнат по всякакъв начин. Изглежда като един от тези „кръгли робин“ сюжетни линии, който включва много създатели, които се опитват да забият хората зад тях. (Всичко в страхотно забавление, разбира се.) Вие се обаждате: Дълго е 96 страници, както и в списъка на хората, работещи върху него, има над 20 създатели, включително Ник Спенсър, Джонатан Хикман, Гери Дъгган, Ал Юинг, Чип Zdarsky, Kelly Thompson, Jason Aaron, Chris Bachalo, Chris Sprouse, Greg Smallwood, Michael Allred, Rachel Scott, Valerio Schiti, Cameron Stewart, както и Mark Bagley. Удивително е, че не се споменава какъвто и да е вид сюжет или сюжетни линии, въпреки че произведенията на изкуството изобразяват мелодията на паяк (?), Спайдър-Волф, Спайдър-хам, Ник Фюри (в пространство, пълно с очевидно мъртви хора), върколак Мери Джейн, Върколак, както и Спайди на панаир, тържество за рожден ден на леля Мей (не е ли умряла?), Както и най -вероятно някои неща също толкова добре плашещи да ни покажат!

Savage Sword of Conan #10

Savage Sword of Conan #10: Много хора, които ме разбират добре, разбират, че Конан е най-вероятно най-малко харесваният ми характер в Marvel. (Предполагам, че не съм варварски фен, ще е необходимо нещо наистина специално, за да ме накара да проверя проблем с Savage Sword of Conan. Както и това наистина специално нещо е Алън Дейвис да го нарисува. (Отбелязвам, че няма изброени инкери. Надявам се, че Марк Фармър е на борда!) Проблемът също очевидно връща Рой Томас като писател! Двойно готино! Желание имаше някои подробности дали това е многостранно сюжет или просто еднократно! Копирайтърите на Marvel наистина ме пускат този месец …

________________________________

KC Carlson SEZ: Актуализация: На последно място провери всички герои в криза, въпреки че проблем №4 ме разстрои толкова разстроен, че спрях да чета комикси изцяло за една седмица. От програма, която вече бях закупил останалата част от бягането, така че спирането беше някак безполезно, защото DC вече получи парите ми. (въздишка)

Westfield Comics не е отговорен за тъпите неща, които казва KC. Особено това нещо, което наистина ви дразни. Да, вземете това, DC … (въздишка)

Leave a Comment