Първо погледнете новия Batmobile от предстоящия Мат Рийвс „The Batman“

Въпреки че Батман не е планиран да излезе до юни 2021 г., Hype стана много реален. Докато DC филмите често носят определено ниво на вълнение към тях, филмите за Батман са на друго ниво. Съобщението за кастинг на Робин Патинсън привлече някои смесени чувства от публиката, въпреки че всичко, което видяхме далеч, изглеждаше доста вълнуващо. В най -новата новина на Батман Мат Рийвс ни даде първи поглед върху новия Batmobile!

Първо погледнете новия Batmobile

чрез Мат Рийвс.

Сега всеки, който знае нещо за Батман, знае, че Батмобилът е решаваща характеристика за героя. И така, „кастингът“ на колата е практически толкова важен, колкото и кастирането на преднината. Мат Рийвс пусна първия поглед на изображения за Batmobile по -рано днес и честно казано, това е доста страхотно. От това, което можем да видим на снимките, той има някои винтидж вибрации, както и класическия готин вид на всеки страхотен Batmobile. Това прилича много повече на кола със супиран двигател, отколкото много по-танковите батмобили, които сме виждали в последните филми. Можете да разгледате по -добре колата от другите изображения, които Рийвс публикува.

Изображение през Мат Рийвс.

Кратка резюме на това, което знаем за Батман

Изображение чрез Мат Рийвс

Получаваме и по -добре надникване на батсута, включително „ушите“ на кожуха. Все още е предизвикателно да се правят цветове, но изглежда, че те избират класически черен костюм, вместо да се чуват обратно към комиксите с тъмносиня и сива цветова схема.

Съобщава се, че филмът, режисиран от Мат Рийвс, ще се съсредоточи върху по -младия Брус Уейн, когато стъпва в ролята на Батман. Вместо да се бори с престъпността, натрапчив Батман, който сме свикнали, това ще бъде много по-голяма от „ноар, детективска версия“. Ще видим герои, включително Селина Кайл/Кат жена (изиграна от Зоуи Кравиц), Riddler (изигран от Пол Дано) и Джеймс Гордън (Джефри Райт).

И така, читателите, сега, когато сте гледали първи поглед на Batmobile, още ли сте много по -развълнувани за филма? Ще се радваме да чуем вашите мисли за това какви са вашите очаквания за предстоящите филми, така че се присъединете към дискусията в секцията за коментари!

Препоръчано изображение чрез DC Films & Warner Bros Pictures.

Leave a Comment