Интервю: Мат Фракция относно самата загриженост на Marvel и The Mighty Thor

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Страх

Мат Фракция е видният писател на такива книги като непобедимия железен човек на Marvel, Тор, както и съавторство на безсмъртен железен юмрук. Най -актуалните му комикси са новото събитие на Marvel, Creanty, както и Mighty Thor. Роджър Аш на Уестфийлд съвсем наскоро разговаря с фракция за тези книги, както и повече.

Уестфийлд: Като се има предвид, че това загриженост е толкова огромен проект, точно от колко време го планирате?

Мат Фракция: Около година. Беше късно зима/ранна пролет, когато започнахме да вярваме в концепцията като минисерия на капитан Америка/Тор. Когато стигнахме до редакционно оттегляне, както и актуализирахме пространството за това какви са нашите планове, Джо [Quesada] заяви, че „това изглежда като събитие“. Растеше оттам.

Уестфийлд: Какъв тип трудности съставя нещо като това настояще?

Фракция: Трудно е в свят, в който Hyperbole трябва да се допълва на всеки 30 дни с цикъла на продажбите. Вече сме ограбили думата „голяма“, която показва, че е голяма. Голям. Той докосва всеки ъгъл на Вселената на Marvel. Конкретният блестящ на Джо беше, че той видя историята за това как точно може да докосне всеки ъгъл, както и всеки герой в света на Marvel, преди някой друг да го направи. Има много битове, както и парчета. Има голяма координация. Има и голяма част от създаването. Не мога да композирам всичко, но е забавно да се намери с концепция, която ще се превърне в това, да речем, история на Thunderbolts, да избера нещо напълно на случаен принцип, за да се притеснява, за хипотетичен пример. Фантастично е да получите достъп до всички играчки в кутията за играчки, всички наведнъж.

Трудността е, освен само от обхвата, както и мащаба на него, като се уверите, че е достъпен. Това е моят личен Bugaboo. Не харесвам изключителните комикси, особено когато се предполага, че са събития. За да бъда легендарна история, която трябва да бъде толкова прибрана на човека на улицата, колкото на някой като мен, който чете комикси, като се има предвид, че бях на пет години.

Уестфийлд: Какво можете да изложите за самата история на загриженост?

Страх. Изкуство от Стюарт Имонен.

Фракция: Има норвежка образувание, което се храни със страх. Това е типът ангажимент, който той влияе, както и изисква. Один го свали много, много, много години назад, както и затъмняваше съществуването му. В наши дни грехът, детето на Червения череп – който е новият червен череп, го открива благодарение на манията на баща си към всички норвежки неща, както и го освобождава. Когато се отприщва, той идва да стреля за Один, както и цялата земя е на пътя му. Колкото много повече се ужасяваме от него, толкова по -силен получава. Така той обикновено се занимава с тероризиране на всички, както и каквото може, докато поставя гледките си към огромния човек. Всички герои на Marvel могат да предложат с това. Тор трябва да предложи с това от баща си. Стив, както и Бъки могат да предложат с греховете на своето минало, както и с този зараждащ се червен череп, който се стреми да бъде дори много по -добър, отколкото някога е бил баща й. Това се сбъдва капитан Америка, както и най -лошите кошмари на Тор, когато всеки път, когато ние като народ, ние като култура, ние като общество сме особено облечени в загриженост, както и страх, както и ярост, както и параноя. Надявам се, че има известна степен на това, където сега сме идеални, както и много пиротехника.

Отново е трудно, когато използваме думата „голяма“, за да обясняваме каквото и да е на всеки 30 дни, но това е най -голямата история, която Marvel е направила, като се има предвид тази гражданска война. Както и аз не посочвам и по отношение на броя на връзките. смях

Уестфийлд: Не посочвам да съм глупав, но когато вярвам в страх, човече-нещо винаги се разпада.

Фракция: Има много страхотни, опортюнистични, подобни неща, достъпни с история като тази-да се свалят герои като Man-Thing или Phobos или какъвто и да е вид друг брой герои, както и да ги прах, извадете ги, както и да им предоставите възможност да блестят. Аз, като теб, се надявам, че Ман-нещо открива местоположение във цялата пиротехника. Вярвам, че е фантастичен момент да получите еднократно или минисериал за този герой. Тъй като от естеството на бедните момчета, от естеството на врага, тъй като от всичко, което се случи в първия ни, както и втори брой, рутинният фолк, човекът на улицата, също е ужасен и тероризиран. Това не са само супергерои, които се удрят един друг, докато светът гледа, това е разрушени къщи, животът е съсипан, обществото в хаоса. Това е злодей, който се стреми да накара рутинни хора да се страхуват, а не само герои. Загрижеността е навсякъде. Това е най-доброто време някой да разкаже фантастична история за човека.

Уестфийлд: Работите с художника Стюарт Имонен в книгата. Какво можете да заявите за неговия приносйон?

Фракция: Какво не мога да заявя за неговия принос? Ако човекът вече не е бил гений на ниво А, това е окончателното доказателство. Това е зашеметяващо фантастични неща, които прави. Изключително дълго време съм почитател на Стюарт, както и усетих, че той е оглавявал работата си след работа след проекта. Това е някак по -голямо, дори по -добро, дори много по -величествено, както и необикновени, отколкото неговите неща на New Avengers просто бяха. Това е потресаващо точно колко е надарен. Това, което той носи на тези страници, е отвъд страхотно. Въпреки че подозирам, че ме мрази за това, тъй като това е изключително огромна история. Ако се съобразявате с него в Twitter, можете да го видите учтиво да се груби за това по изключително забавен, изключително Стюарт, начин.

Могъщ Тор

Уестфийлд: По същия начин идва през април е могъщ Тор. Как точно се случи това?

Фракция: Филмата излиза през май, както и филмите са фантастични шансове за нови посетители. Въпреки че оценявам утежнението, което някои хора се чувстват да се опитват да организират дългите си кутии или каквото и да е, наистина става въпрос за създаването на тези истории, както и тези герои отворени за нови читатели. И така, това е втората история, която така или иначе разказвах в Thor Run, но също така направи страхотна точка за скачане за нови читатели. Във всички методи Lifers са загрижени за сравнително козметични, освен истината, че Оливие Копел се връща да опита, както и да възстанови короната на Тор от Паскуал Фери.

Уестфийлд: Какво можете да заявите в работата с него?

Фракция: Току -що започна. Всъщност точно вчера видях страници за първи път. Те са зашеметяващи. Те са велики. Засега е забележителна, концепцията, че имам Оливие Коипел, както и Паскуал Фери, опитвайки се да се надмина, е глупаво, както и абсурдно, както и невероятно.

Уестфийлд: Какво могат да гледат хората напред в поредицата?

Фракция: Първият сюжет се нарича семената на Галактус, както и линията на удара е, че Galactus се отнася за ядене на Asgard. Това е кратката, прекрасна версия, приятелю. Тор срещу сърфа. Galactus vs. Asgard. Огромен космически варварски район Колос приключение. Ако не искате да виждате кръвопролитие на варвар, тогава не разбирам как точно да говоря с вас. смях

Уестфийлд: Работите и върху други работни места. Има ли нещо, което бихте искали да заявите за тях?

Железният човек #503

Фракция: 500 -ият проблем на Iron Guy току -що излезе. През 500, 500.1, както и 501, ние наистина се опитваме да го отворим толкова, колкото новите читатели. Около 30 -ия проблем при бягане, една история започва да натрупва тегло. Полагаме наистина определени усилия през следващите четири месеца, влизайки в самата загриженост, като правят изключително чисти входни точки на историята на Iron Guy. Ако сте чували за книгата или я инспектирате в сделки, е чудесен момент да проверите рутинните проблеми. Самата му загриженост е потенциално най-големият шок през последните 30 години на Железния човек. Като човек, който чете железен човек, като се има предвид, че #197, мога да заявя в абсолютна увереност, че не е преувеличение. Самата загриженост на желязото ще се види, че ще се види, че се вярва. Ако сте фен, дръжте се здраво. Току -що започваме.

Казанова: Гула №4

Моята книга, собственост на Създател, Казанова, върви силна от икона. Първият проблем от втората серия току -що излезе. Нарича се Гула, както и ще работи с април, както и ще има колекция скоро след това. Новите проблеми с Казанова ще започнат през май или юни.

Уестфийлд: Някакъв вид коментари за затваряне?

Фракция: Дръжте се здраво. Самият загриженост е просто напълно епичен. Вярвам, че ще ви хареса. Това получава всички нас в екстаз, както и завеждани, когато говорим за това. Когато много изтръпнаха, работещи в солените мини, комичните лайфър могат да се зашемеят, както и в екстатични, както и зарадвани, както и маниакално в това, което работят всеки ден, това наистина заявява нещо. Никога не съм бил част от нещо като това преди. Това е напълно вълнуващо, както и не мога да го чакам, че накрая да се освободи. както и да ви благодаря за четенето.

Leave a Comment