Съединените щати на капитан Америка №1 е страхотно начало на нова епоха на капачка

, както самият Стив Роджърс отбелязва в Съединените щати на капитан Америка №1, той – или, много по -важното – неговият знак – влияе милиони хора. За съжаление, както и Cap също разбира това; Той не може да управлява какво означава тази мотивация. Както и той е виждал хората да използват неговата картина по някои истински гнусни начини. В по -голямата си част CAP е оптимистичен характер, но все още е предразположен към меланхолия. Както и да му се наслаждаваме на прането на щита си (вряща вода, сода за хляб, рутинна сол, както и дестилиран бял оцет, както сега знаем), той изпада в румън. Smithsonian желае да екранизира оригиналния щит на Капитан Америка. Въпреки това отново, дори ако виждането на истинското предложение довежда хората в музея, няма да се казва какъв тип човек са.

Това е двойно вярно във Вселената на Marvel, която все още интегрира Америка в реалния свят. И така, в 616 света, CAP повлия на цяло поколение супергерои, както и други, които да маршируват за правата на другите … но той също повлия на бунтовниците, които щурмуват сградата на Капитолия на 6 януари. Това би накарало всеки да се отнася до функцията им като картина на нация. Така че CAP се нуждае от върх на това, което той посочва на нехарвени американци. Както и в страниците на новата мини-серия Съединените щати на капитан Америка, писателят Кристофър Кантуел принася идеал за мотивация в Sentinel of Liberty.

Съединените щати се нуждаят от много повече капитан Америка … или това е Америка?

Изображение: Marvel Comics

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Отдавна разбрахме за новите капитани, като първата LGBTQ капитан Америка, както и първата черна дама като Капитан Америка. В Съединените щати на капитан Америка №1 задоволяваме още първата от двете шапки по -горе, Аарон Фишер, „Капитан Америка на железниците“. както и той наистина е най -добрият за начало. Първо, той е изключително ново поколение герои. Разбира се, всички останали тийнейджърски герои, като Уикан, както и Хълкилинг също са. Аарон обаче е един от първите, особено произведени като дете на Gen-Z. Не само това, но той е като работата на Тревър, както и това е много по -добре, като се има предвид живота като супергерой.

Целта на Аарон като „Капитан Америка на железниците“ е да осигури избягалата LGBTQIA+ младежи около Америка. В своята история на произхода той първо поставя собствената си версия на звездите, както и ивици – общо с щит за боклук, боядисан като Cap’s Shield – когато той поема зълта компания, която улавя, както и поробилата бягаща младост, главно всички тях Queer деца. Вярвайки за своите идоли, особено Сам Уилсън, той се вписва главно, за да повлияе. Младежите изискват капитан Америка, но и той се нуждае от такъв. Като се има предвид, че няма много капитани, които да раздадат, той сам го прави.

Когато той наистина удовлетворява Сам, както и Стив, той за момент той се разпалва, като се задоволява „две шапки за цената на една“, както и им разказва всичко за мрежата на капитан Америка. В цялата страна всички различни тип американци се справят с мантията, за да осигурят своите общности. Това е блестяща идея за история на Капитан Америка – особено за 80 -годишнината от героя.

Капитан Америка, както и капитан Америка Юнайтед

Изображение: Marvel Comics

Толкова страхотен като удовлетворяващ Аарон Фишер, той просто помага да започне голяма история на търсенето. Първо, някой, облечен, когато Кап открадва щита, идеално от ръцете на Стив. Това е, когато Стив го почистваше, така че може би все още беше и сапунен, както и се подхлъзнаше от ръцете му? Стив (по някаква причина спира да се побере), както и Сам, в своята идентичност на сокола, тръгна да хване крадеца. Този човек обаче е бърз, както и умел. Преди патриотичното дуо да може да хване толкова, колкото него, крадецът аварии на товари, докато настъпващ път на пътешественик – Аарон на борда – тръгва по противоположната писта.

И Сам, както и Стив трябва да осигурят преследването, за да спрат голям сблъсък, както и те едва успяват. Те удовлетворяват Аарон, откриват за мрежата, както и след това дама в сенките се опитва да убие Аарон. Не капачка. Не соколът. Тийнейджърското момче. С липсващия щит, както и на Съединените щати на регионалните герои на капитан Америка, техните обективни модификации леко. Те не само изискват да открият щита, но и да се уверят, че мрежата от капитани Америка е безопасна. Освен че ще спаси страна на шапките, ще отнеме много повече от един страж на свободата. Стив казва на Сам да нанесе униформата на капитана си в Америка, когато отново, както и двете глава на пътешествие.

Ние обаче разбираме, че има много повече капитан Америка от 616, както и ако прекрасната корица на Алекс Рос показва нещо, а е, че може да видим не само Бъки да постави на ивиците, но и агентът на САЩ. HopefuLly, виждаме, че и четирите от тях се вписват. Първият проблем вече беше възхитителен. Много повече шапки = много повече наслада.

Какво прави отличната история на капитан Америка?

Изображение: Marvel Comics

В Hellfire Gala проблемът на Sword, Dector Doom, както и Стив, обработвайки развитието на новия свят Арако от люспите на Марс, обсъдете какво им показва моментът. Как точно работи това? Защо CAP, както и обреченост се свързват над това? Е, както Doom посочва, те са и двамата знаци на съответните им страни. Стив казва на Doom, че не харесва това, което направи X-Men, но той искаше да го направят заедно, вместо да използват гала, за да демонстрират своята сила.

Въпреки че CAP не е Кракоан, както и използва знамето на една нация, той винаги е приемал целия свят – целия мултиверс – като част от своята мисия. Когато той подпомага други нации или планети, звездите, както и ивиците са предназначени да повлияят на надеждата, както и за облекчение. Но като капитан Америка той разбира, че когато някои виждат знамето на Съединените щати на Америка да се приближава към тях, това влияе на страха, както и ужас. Това е, тъй като Америка не е единствено нещо. Дори името на нашата страна предполага множество. Това обаче е също толкова вярно и в страната. както и тези различни определения за това, което представлява Америка, почти не са последователни. Стив обаче има и свои вярвания. За съжаление обаче, не всички вярват в тези идеали.

Подобно на много отлични истории на Капитан Америка, Съединените щати на капитан Америка събраха малко обратна реакция, както и спорове. Няма да влезем в него, освен да заявим, че ако някой от моите стажанти погрешно цитира нещо толкова ужасно и целенасочено, те ще трябва да пренапишат цялата хартия от нулата. И така, в какво вярва CAP?

Точно това е „американската мечта“, според капитан Америка.

Изображение: Marvel Comics

CAP признава, че много хора вярват, че мечтата е залог или раздаване. Той телефонът го нарича „заблуждаването на оградата на бялата пикет“, както и че „ако не сме внимателни, става национализъм“. Това обаче е изключително мечта, която хвърля някои като американци, както и други, както и други. Белите грешки на Picket Pence не се разбират добре с реалността. други култури. Имигранти. Бедните. Страданието.” Много от всички, „Оградата на бялата пикет се превръща в вход, за да се предпазят другите.“

Стив вярва, че Америка е в най -добрия си вид, когато включваме всички, както и „да не пазим никого“. Размишлявайки върху това как точно Америка, когато гарантира отлични неща за имигрантите, но след това се отнасяше с тях лошо, но има сън, към който можем да достигнем, с борба, както и смут. Мечта, за която изискваме да се борим. И както той каза на лекар Doom в Sword, това е сън, към който трябва да посегнем заедно.

Това също е тезата на Кристофър Кантуел за Съединените щати на капитан Америка. Ако една мечта е нещо, което всички трябва да посегнем заедно, тогава да имаме един човек като капитан Америка не работи. Изискваме капитан Америка. Или капитани Америка. Изискваме нация от капитани, обединени. Освен това това е основата на отличната история на капитан Америка, независимо от героя е държането на щита.

Съединените щати на капитан Америка №1 присъстват за продажба с бъдещи проблеми, които идват месечно.

(Препоръчано изображение: Marvel Comics)

Leave a Comment